• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Grävmaskiner

Radiostyrda leksaker som grävmaskiner Volvo och Liebherr från Jamara och Newray

Radiostyrda grävmaskiner är ju verkligen en av barnens favoritleksaker. Att gräva och lasta jord, grus, sand med mera är så roligt! Att köra utomhus är så klart roligast, men kul inne med. Inomhus kan barnen lasta pärlor, byggklossar eller varför inte legobitar. Det...

Radiostyrda leksaker som grävmaskiner Volvo och Liebherr från Jamara och Newray

Radiostyrda grävmaskiner är ju verkligen en av barnens favoritleksaker. Att gräva och lasta jord, grus, sand med mera är så roligt! Att köra utomhus är så klart roligast, men kul inne med. Inomhus kan barnen lasta pärlor, byggklossar eller varför inte legobitar. Det som är så skoj med en radiostyrd grävmaskin är att de ofta har så många olika funktioner som kan styras med handkontrollen. Larverna, grävarmen, ljudfunktioner med mera kan barnen sköta vi handkontrollen. Det händer alltid något skoj då man kör en RC grävmaskin, det är så roligt att man knappt vill sluta köra :-)

Radiostyrd grävmaskin från Jamara
En radiostyrd grävmaskin Liebherr från Jamara är särskilt rolig att köra. Få full kontroll på grävarmen och skopan genom steglös reglering i alla vinklar. Grävmaskinens skopa är av stål för bästa hållbarhet, den har även fräcka motorljud och andra ljudfunktioner. Den har också LED lampor och en tuta, bra att kunna varna ibland då barnen leker att de gräver på en byggarbetsplats. Med 2,4 Ghz kan flera grävmaskiner köras samtidigt, så klart extra kul då flera barn kan vara med och köra var sin grävmaskin samtidigt.

Siku RC grävmaskin
Siku har även en Liebherr grävare i sitt sortiment. Även denna grävmaskin har många roliga funktioner och är jätteskoj att köra. Leksaken är framförallt tillverkad av stål, precis som Sikus övriga leksaker. Hög kvalitet och en finkänslig styrning gör det otroligt roligt att köra grävaren. Styrs med 2,4 Ghz för en störningsfri körning.

Radiostyrd leksaksgrävmaskin Volvo NewRay
Önskas en enklare modell av RC leksaksgrävmaskin så passar en Volvo från NewRay, där skopan och grävarmen antingen går upp eller ner. Hytten kan snurras och larverna kan köras framåt och bakåt. En Volvo är alltid en Volvo :-)

RC grävare från märket Gear4Play
Gear4Play erbjuder en grävmaskin i fräck design och på denna grävmaskin kan barnen reglera skopan och grävarmen i alla vinklar. Det som är extra bra med denna leksaksgrävare är att det medföljer ett uppladdningsbart batteri. Så när barnen kört klart, är det bara att ladda batteriet så det är klart inför nästa köruppdrag. Hytten kan vridas 360°, ett helt varv, precis som i verkligheten.

Oavsett vilken radiostyrd grävmaskin du väljer så kommer det bli roligt att leka med dessa grävmaskiner, för alla har sina speciella köregenskaper. :-) Leksakscity har alla dessa RC grävmaskiner för snabb leverans. Nu kan den lilla grävmaskinisten köra sin alldeles egna grävmaskin, ha det så kul!

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

125 kr - 3000 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Visar 1 - 11 av 11 artiklar