• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Sportbilar

Radiostyrda sportbilar Ferrari, McLaren, Lamborghini mfl från Jamara

Att leka med sportbilar är ju superkul, särskilt radiostyrda sportbilar från Jamara. Bilarna kommer i en härlig design med superfina detaljer både invändigt och utvändigt. Hjulinställning sitter undertill på bilarna och de har en topphastighet från ca 7-12 km/h. Körs helst på ...

Radiostyrda sportbilar Ferrari, McLaren, Lamborghini mfl från Jamara

Att leka med sportbilar är ju superkul, särskilt radiostyrda sportbilar från Jamara. Bilarna kommer i en härlig design med superfina detaljer både invändigt och utvändigt. Hjulinställning sitter undertill på bilarna och de har en topphastighet från ca 7-12 km/h. Körs helst på plana underlag utomhus som asfalt, betong mm. Går fint att köra inomhus med, men kör försiktigt, så det inte går för fort :) En del RC sportbilar styrs via 2,4 Ghz vilket gör att flera bilar kan köras samtidigt, bjud in några vänner och kör tillsammans. Radiostyrda bilar i flertalet olika skalor som tex. 1:24 och 1:14. Skala 1:24 innebär att bilen är 24 gånger mindre än den verkliga bilen och skala 1:14 innebär att den är 14 gånger mindre än den verkliga bilen. Köp din radiostyra supersportbil på Leksakscity så blir både barnen och du nöjd :) Dessa radiostyrda bilar är nämligen roliga att köra för såväl stora som små bilentusiaster. Bilarna finns i såå många märken nämligen Audi, BMW, Bugetti, Ferrari, Ford, Lamborghini, McLaren, Mercedes, Pagani, Porsche med flera. Ett brett utbud av sportbilsmärken gör att du kan välja en bil från just ditt favoritmärke. Självklart är både bilarna från Ferrari och Lamborghini storfavoriter. Detta är välkända sportbilar som är en klass för sig med sin otroligt snygga design och höga prestanda. En annan bil som är mycket populär är den metallic rosa radiostyrda bilen Volkswagen Beetle 1:24 - 27 MHz som du finner under rubriken Övriga märken. Denna är superhäftig med snygg design och snygga detaljer.

Radiostyrda bilar från Rastar - RC bilar i skala 1:14

Radiostyrda bilar av märket Rastar. Dessa leksaksbilar nedan är i skala 1:14. Det innebär att de är 1/14 mindre än den verkliga bilen. Bilarna är mellan ca 33-35 cm långa beroende på bilmodell. Vi erbjuder många bilmärken och bilmodeller av dessa kvalitativa radiostyrda bilar från Rastar. Rastar har licens på att tillverka RC bilar av bilmärken så som Ferrari, BMW, Lamborghini, Porsche, Audi. Tack vare denna licens liknar bilarna orginalfordonen. De har detaljer som gör att de ser ut som de verkliga bilarna. Detta gör det förstås så mycket roligare att köra med dessa leksaksbilar. Självklart kan bilfantaster i alla åldrar köra dessa fina radiostyrda sportbilar. Det är superskoj för både barn och vuxna.

Radiostyrd bil Rastar - skala 1:10

Rastar tillverkar radiostyrda bilar för barn. De styrd med handkontroll och är så roliga at köra. Här finns en RC bil av bilmärket Lamborghini Gallardo LP550-2 Limited Edition 1:10. Denna bil är i skala 1:10 och det innebär att den är en tiondel så stor som den verkliga bilden. Rastar lägger stor vikt vid detaljer och därför är denna bil mycket lik den verkliga Lamborghinin. Bilen är utrustad med stötdämpare, uppladdningsbart batteri och detta är en stor radiostyrd bil.

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

175 kr - 800 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 63 artiklar
Visar 1 - 48 av 63 artiklar