• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Interaktiva leksaker

Interaktiva leksaker är verkligen framtiden! Hur coolt är det inte att kunna interagera med sina leksaker. Leksakscity erbjuder en mängd leksaker som är interaktiva på olika sätt. Det finns både robotar och djur som är interaktiva. En del kan tala, en del kan gå, en del kan dansa, en del kan du styra med fjärrkontroll, en del kan du programmera,...

Interaktiva leksaker är verkligen framtiden! Hur coolt är det inte att kunna interagera med sina leksaker. Leksakscity erbjuder en mängd leksaker som är interaktiva på olika sätt. Det finns både robotar och djur som är interaktiva. En del kan tala, en del kan gå, en del kan dansa, en del kan du styra med fjärrkontroll, en del kan du programmera, en del reagerar på beröring och utför olika gester, en del kan utforska rummet på egen hand med hjälp av sensorer. En del av de interaktiva djuren kan du styra med hjälp av IR, infra radiation som alltså är infraröd strålning. Det infraröda ljuset används för styrning av många teknikprylar idag så som TV, stereo, leksaker med mera. IR är ett mycket driftsäkert system och på ett fåtal knappar kan flera funktioner finnas. EN IR-signal är en elektromagnetisk signal som har längre våglängd än synligt ljus, därför är ljuset osynligt för ögat. Klicka in för att läsa mer om de olika interaktiva leksakerna och just deras unika funktioner.

Leksaksrobotar

Något som länge har fascinerat människor är robotar. De är spännande, intressanta och de är helt enkelt en del av framtiden. Många barn drömmer om att ha en egen robot hemma, nu är det möjligt! Vi erbjuder en mängd robotar, allt fram enklare till avancerade. De kan röra sig, flera av dem kan tala och har andra häftiga funktioner. Att leka med robotar kan generera mycket lärande för barnen då de får öva på att styra den, programmera och utveckla ett intresse för teknik, som ju är toppen att ha i dagens samhälle där vi har olika former av teknik runt om oss dagligen. Dessutom är det såklart väldigt roligt!

Interaktiva djur

Leksakscity erbjuder massor av interaktiva leksaksdjur. Tack vare tekniken blir leksaksdjuren nästan som riktiga djur och känns mer levande. Barnen kan då interagera med dessa härliga djur. Här finns allt från hundar, katter, dinosaurier, apor, fågel och mycket mer. Välj ditt favoritdjur så blir ni säkert såå goda vänner :-) Djuren har olika funktioner och flera av dem kan även programmeras för att lära sig nya saker. Flera av djuren kan exempelvis gå, tala, visa känslor, röra sig, dansa och mycket mer. Läs mer om varje djur genom att klicka in för mer info.

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 1900 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 55 artiklar
Visar 1 - 48 av 55 artiklar