• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

IR-Styrda Djur

IR Styrda leksaksdjur leksaker för barn

På Leksakscity.se kan du köpa superfräcka djur som styrs via IR, infrarött ljus. Med IR får man full kontroll och kan leka med dessa hundar, dinosaurier och andra djur. Att leka med IR-styrda leksaker är alltid lika kul, särskilt djur, för de är sååå söta och roliga att leka med. De kan dansa, de har ljusf...

IR Styrda leksaksdjur leksaker för barn

På Leksakscity.se kan du köpa superfräcka djur som styrs via IR, infrarött ljus. Med IR får man full kontroll och kan leka med dessa hundar, dinosaurier och andra djur. Att leka med IR-styrda leksaker är alltid lika kul, särskilt djur, för de är sååå söta och roliga att leka med. De kan dansa, de har ljusfunktioner och roliga ljudfunktioner. Helt underbara leksaker helt enkelt :)

Vad är IR-Styrning

IR kallas också för IR-Signal och IR betyder Infra Radiation, Infraröd strålning. Ibland kallas det också för Infrared Light. En IR-Signal är en elektromagnetisk signal med längre våglängd än synligt ljus, därför är ljuset osynligt för ögat. Ett vanligt användningsområde för IR är i vanliga fjärrkontroller till TV, Stereo, Hemmabioanläggningar och inom leksaker. IR är ett mycket driftsäkert system och man kan ha flera funktioner på mindre antal knappar för styrning. IR är något dyrare att utveckla och att använda än RC, Radio controlled, även kallat för Radiostyrning. Det är vanligt att IR används till leksaksrobotar, eftersom det ger en bra kontroll på leksaken och många roliga funktioner kan programmeras.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 2 av 2 artiklar