• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Träfordon

Träfordon, arbetsfordon, leksakslastbilar, parkeringsgarage, träbilar som leksak till barn från Jabadabado, Kids Concept och Tooky Toy

Det roliga med träfordon är att de är så himla fina, dessutom är de tåliga och kan gå i arv mellan syskon, släkt och vänner. Jabadabado och Kids Concept har leksaksträfordon i pastellfärger och neutrala färger, ...

Träfordon, arbetsfordon, leksakslastbilar, parkeringsgarage, träbilar som leksak till barn från Jabadabado, Kids Concept och Tooky Toy

Det roliga med träfordon är att de är så himla fina, dessutom är de tåliga och kan gå i arv mellan syskon, släkt och vänner. Jabadabado och Kids Concept har leksaksträfordon i pastellfärger och neutrala färger, fina för barnen att leka med och fint att ha i hyllan. Dessa varumärken har bland annat leksakslastbilar med djur, byggklossar med mera. Vi erbjuder även en mängd leksaksfordon i trä och tillbehör till träfordon från varumärket Tooky Toy som är mycket omtyckt. Vi har leksaksfordon så som arbetsfordon, flygplan, träbilar, trätåg och såklart de roliga bilbanorna för leksaksbilar. Det finns också massor av roliga tillbehör för dessa leksaksfordon så att leken blir ännu roligare.

Arbetsfordon och entreprenadfordon som lastbil, grävmaskin mfl

Vill barnen ha arbetsfordon som grävmaskiner, rullvält, lyftkran och liknande fordons har Tooky Tog en mängd av dessa. Deras leksaksarbetsforodon är ofta i en gul fin färg med svarta detaljer för att de ska likna verkliga arbetsfordon. Tåliga leksaker som är lika kul att leka med inomhus som utomhus i sandlådan. Här finns grävmaskin, lyftkran, hjullastare, lastbil, vägvält med mera. Med dessa kan barnen leka att de ska göra en grund för att sedan bygga ett nytt hus eller att de ska renovera en landsväg med ny asfalt med mera. Dessa fina arbetsfordon kan användas till mycket. Såklart kan barnen också använda det till att bara köra omkring och kanske lasta lite saker med dessa träfordon.

Leksaksflygplan från Jabadabado

Superfina leksaksflygplan från det populära varumärket Jabadabado. De är så roliga för barnen att leka med då många barn fascineras av flygplan och hur de fungerar. De kan leka att leksaksfigurerna ska ut och flyga högt över molnen till ett annat land. Dessa fina flygplan passar också utmärkt som prydnad mellan lektillfällena då det har en såå fin design och färger.

Leksakslastbilar från populära Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept

Leksakslastbilar är så kul att leka med då barnen både kan köra runt med dem och även lasta massa saker på lastbilens flak. På så sätt kan de flytta grejer till olika ställen med mera. Med flera av dessa leksakslastbilar i trä ingår det last så som klossar, bilar och till och med söta små djur. Kvalitativa leksaker som är tillverkade i trä för att hålla länge och väl.

Parkeringsgarage för barnens leksaksbilar

Såklart behöver barnen någonstans att parkera sina leksaksbilar, då är ett parkeringsgarage och bilgarage i trä en perfekt leksak. Ofta består dessa av flera våningar och de kommer med roliga leksakstillbehör som skyltar, vägar, bilar och andra roliga saker. Barnen kan köra runt i parkeringshuset, parkera på olika våningar med mera. Detta är en klassisk leksak som är så rolig att leka med tillsammans med sina leksaksbilar och andra leksaksfordon.

Träbilar är hållbara leksaksbilar för barn

Träbilar är så klart en klassiker och Leksakscity erbjuder dessa som polisbilar, ambulanser, brandbilar med mera. De är gjorda av trä och är verkligen tåliga leksaker. Med dessa kan barnen köra mycket och hitta på olika roliga äventyr med bilarna. Det finns också många fina tillbehör till leksaksbilarna, bilarna behöver ju skötsel och garage.

Träbilbanor för leksaksbilar

Bilbanor i trä är så klart en riktigt klassiker, där barnen släpper bilen högst upp och sedan åker den ner i banor ner till golvet. Dessa har vi flertalet modeller av i olika färger, hur skoj som helst för barnen att se hur fort bilen åker nedför bilbanan. Sedan kan de se hur långt den kommer. De kan testa att använda olika bilar för att se vilken som kommer längst. Detta är en del av de fysikaliska lagarna som barn gärna utforskar i leken.

Trätåg för barnen att leka med

Leksakståg som är tillverkade av trä är leksaksfordon som är gedigna och hållbara för barnens lek. Barnen kan dra omkring tågen och leka att olika figurer ska ut och åka tåg till spännande platser som barnen tycker om att åka till. Kanske ska de till ett tivoli, marknad, till simhallen eller hälsa på en släkting. Leksakstågen kommer ofta med träklossar, djur eller något annat roligt. Tut tut, nu åker vi :-)

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 1000 kr

Rek. ålder

2 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 44 av 44 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 44 av 44 artiklar