• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Personbilar Radiostyrda

Radiostyrda personbilar till barn av märken som VW Volkswagen Beetle, Mini Cooper, Audi, Ford mm.

Vill du köpa en snygg radiostyrd bil i form av en personbil till barn? Då har du hittat rätt, för på Leksakscity finns det prisvärda och eleganta radiostyrda bilar från flertalet märken. Leksaksbilarna är licensierade tillsammans med respektive bil...

Radiostyrda personbilar till barn av märken som VW Volkswagen Beetle, Mini Cooper, Audi, Ford mm.

Vill du köpa en snygg radiostyrd bil i form av en personbil till barn? Då har du hittat rätt, för på Leksakscity finns det prisvärda och eleganta radiostyrda bilar från flertalet märken. Leksaksbilarna är licensierade tillsammans med respektive bilmärke och håller en hög kvalitet. Bilarna som är i skala 1:24 är ca 20 centimeter långa och har en toppfart på ungefär 7 km/h. Vill man ha en större bil så ska man köpa en radiostyrd bil i skala 1:14. De är runt 30 centimeter långa och dessutom har de ofta lampor som lyser både fram och bak. Radiostyrda bilar i skalan 1:14 har också kraftfullare elektriska motorer som gör att de kan nå en topp fart runt 10 km/h. Det går verkligen undan och man kan sladda runt uthomhus eller inomhus om man nu vill det :). Kör man inomhus gäller det att se upp och svänga fort, så man inte krockar in i möblerna eller i en vägg. Radiostyrda bilar tänker många är en leksak för vårens och sommarens lek. Men det är minst lika roligt att köra med dessa bilar utomhus på hösten och vintern. Bara det är snöfritt, så är det bara att ge sig ut och gasa.

Styrningsfrekvenser 27 Mhz, 40 mHz och 2,4 Ghz

Det man ska tänka på är att bilar med 27 Mhz och 40 Mhz, där kan man inte köra fler bilar samtidgt om man är några kompisar som vill köra tillsammans. Det är alltid så med alla leksaksbilar på marknaden som har de styrningsfrekvensera. Med 27 Mhz och 40 Mhz, så stör signalerna varandra och det innebär att handkontrollen inte riktigt vet vilken bil den ska styra. Men köper man en radiostyrd bil med styrningsfrekvens på 2,4 Ghz, så kan upp till 10 personer köra var sin bil samtidigt och tävla mot varandra. Med bilar som har 27 Mhz eller 40 Mhz, kan man ju ändå tävla mot varandra. Genom att tex. bygga en bilbana och se vem som snabbast kör ett eller flera varv. Med 2,4 Ghz styrning kan man som sagt köra flera bilar samtidigt, så här kan man verkligen tävla och raca mot varandra. Preja varandra på en bana, kör om varandra och mycket mer skojigt som man kan hitta på tillsammans.

Populära radiostyrda leksaksbilar till låga priser

En lite extra populär är vår storsäljare, nämligen en Volkswagen Bettel i en snygg rosa färg. Den är populär för den är lite unik med sin härliga färg och den är också perfekt som en nybörjar bil till de mindre barnen. Sedan så är självklart den radiostyrda polisbilen en rolig leksaksbil. Att leka polis och jaga tjuvar är ju alltid lika roligt. En annan söt liten bil som är en favorit är Mini Cooper bilen från Jamara. Med sin röda fina färg och ett vitt tak får man en liten mysig bill att leka med. Det finns också en bil som är tillverkad i metall, Die-Cast,, nämligen en VW Beatle i skala 1:18. En riktig klassiker som så klart många vuxna köper som samlarbil att ha i bokhyllan. Den är också väldigt rolig att köra, kul att köra med inomhus då ens riktiga bil står i garaget under vintern, så man får lite goo bilkänsla även under vinterhalvåret. En audui Q7 är är även den väldigt pmtyckt, med sin stilrena design och vackra detaljer. Vill man ha en terrängliknande radiostyrd bil, så är en Landrover Defender ett givet val. Med sin mörkgröna färg och höga markfrigång så kan man köra i måttlig terräng. Den har också öppningsbara dörrar och bagagedörren baktill är även den öppningsbar. Det roliga med den bilen är också att den har LED-Lampor både fram och bak. Som på många andra fjärrstyrda bilar i skala 1:14 har den en toppfart på ca 10 km/h timmen och är rikitgt rolig att köra. Robotbilarna är också en sorts personbil då de intar formen som en bil. Man kan enkelt göra om dem till en supertuff robot via en knapp på handkontrollen. Klassiska bilar som BMW och Mercedes finns också i vårt sortiment. Fräcka leksaksbilar med gedigen design och dessutom är de billiga att köpa. Här finns en radiostyrd bil för alla, vilken färg man vill och vilket bilmärke är det enda som styr vad man ska köpa. Alla leksaksbilar är av hög kvalitet och du har så klart 2 års garanti på alla bilar. Dessutom ger vi dig alltid öppet köp, så du i lugn och ro kan testa din bil och se om du blir nöjd. Köp din radiostyrda bil på Leksakscity, tryggt enkelt och billigt.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 700 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 18 av 18 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 18 av 18 artiklar