• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Inneleksaker

Inneleksaker och inomhusleksaker, här kan du läsa om alla våra leksaker för inomhusbruk

Inneleksaker och inomhusleksaker, är leksaker helt enkelt för inomhusbruk. Vi erbjuder ett stort utbud av leksaker som barnen kan leka inomhus med. Leksakerna är framförallt utvecklade och anpassade för att leka i en tor miljö. Men självklart kan man med förd...

Inneleksaker och inomhusleksaker, här kan du läsa om alla våra leksaker för inomhusbruk

Inneleksaker och inomhusleksaker, är leksaker helt enkelt för inomhusbruk. Vi erbjuder ett stort utbud av leksaker som barnen kan leka inomhus med. Leksakerna är framförallt utvecklade och anpassade för att leka i en tor miljö. Men självklart kan man med fördel leka med vissa av dessa leksaker utomhus, som tex. Playmobil och LEGO mm. Vi har även flertalet olika dockor, leksaksdockor är ju alltid något barnen uppskattar att leka med. Sedan har vi ju bara ett måste för alla barn, minikök och leksakskök.

Barnen gillar ju att göra som oss vuxna, lagar vi mat vill de leka att de lagar mat och då är ju barnkök och låtsasmat perfekt! Att pyssla och mysa är ju något som barnen också gillar. Att leka med leklera eller att pussla är ju alltid superkul!. Sedan om man vill spela lite bordsspel så har Leksakscity ishockeyspel och fotbollsspel från Stiga.
Träleksaker, leksakskök, tågbana i trä, Plastilina modellera

Vi erbjuder ett stort utbud av godkända träleksaker. Några av våra mest sålda leksaker i trä är bultbräda i trä, stapelleksak,

Plastilina modellera

Andra populära leksaker som vi har till bra priser är Plastilina från Jovi i Spanien. Med Plastilina kan man bygga och forma nästan vad som helst och riktigt kul är det!

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

0 kr - 3900 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 18 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 1461 artiklar
Visar 1 - 48 av 1461 artiklar