• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Studsmattor

Roliga och säkra studsmattor och hoppborgar

Något som är mycket populärt att ha hemma i trädgården är såklart en studsmatta. Det är roligt för barn i alla åldrar och även för vuxna att hoppa på en studsmatta och vilken bra träning man kan få :-) Leksakscity erbjuder hållbara studsmattor med gedigen kvalitet. Här finner du studsmattor i olika fo...

Roliga och säkra studsmattor och hoppborgar

Något som är mycket populärt att ha hemma i trädgården är såklart en studsmatta. Det är roligt för barn i alla åldrar och även för vuxna att hoppa på en studsmatta och vilken bra träning man kan få :-) Leksakscity erbjuder hållbara studsmattor med gedigen kvalitet. Här finner du studsmattor i olika former, både rund och rektangulär. Studsmattorna har säkerhetsnät runt om och även en dragkedja vid öppningen så man kan stänga så att ingen ramlar ut när de hoppar. Den rektangulära studsmattan har en stege som används för att komma upp på studsmattan. Vi har en rund studsmatta som kan grävas ned för att vara så säker som möjligt och det blir då både lättare för barnen att ta sig upp på studsmattan och studsmattan behöver då inte flyttas vid gräsklippning. För att göra hoppningen ännu roligare kan man ta det till nästa nivå och beställa JumpX40 startkit till studsmatta. Med detta kit med sele, stativ och bungeelinor kan man göra riktigt höga hopp.

Vi har också studsmattor i form av hoppborgar från Happy Hop som även har flera roliga saker som exempelvis rutschkana. Riktigt roliga hoppborgar som garanterat förgyller barnens utevistelse. Perfekt också när barnen har barnkalas eller har kompisar hemma. Klicka in för att läsa mer om respektive hoppborgs utrustning och funktioner.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Pris

475 kr - 8500 kr

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar