• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Studsmatta

Kvalitetssäkrade studsmattor för barnens utomhuslek

En studsmatta är roligt att ha för både barn och vuxna i alla åldrar. Det kan verkligen väcka barnasinnet till liv att få hoppa i en studsmatta, det är ju så kul. De allra yngsta barnen kan också vara med och att gå på studsmattan är ett ypperligt tillfälle att öva sin balans. De lite äldre ba...

Kvalitetssäkrade studsmattor för barnens utomhuslek

En studsmatta är roligt att ha för både barn och vuxna i alla åldrar. Det kan verkligen väcka barnasinnet till liv att få hoppa i en studsmatta, det är ju så kul. De allra yngsta barnen kan också vara med och att gå på studsmattan är ett ypperligt tillfälle att öva sin balans. De lite äldre barnen kan hoppa högt på studsmattan, öva sig på att hoppa högre och kanske göra roliga konster i luften. Självklart har studsmattorna säkerhetsnät runt om så att ingen faller ur när de hoppar.

Vi har studsmattor med olika geometrisk form, både klassisk rund och även den häftiga rektangulära studsmattan. Studsmattorna är hållbara och tillverkade av material som håller över tid. Är ni ute efter en extra rolig utmanings så finns det också Jumpx40 Startkit. Detta set möjliggör riktigt höga hopp på studsmattan med hjälp av bungee-rep som är elastiska, så spännande och roligt!

Ett annat roligt alternativ till den klassiska studsmattan är de roliga hoppborgarna från Happy Hop. Riktigt fina uppblåsbara hoppborgar med många möjlighet för lek. Både att hoppa på hoppborgens studsmatta och även leka med andra tillbehör som exempelvis åka på rutschkanan eller leka i bollhavet. Riktigt roligt för barnen.

Läs mer

Filter

Pris

475 kr - 8500 kr

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar