• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Gungor

Gungställningar med gungor, klättervägg, rutschkana mm för trädgården

Kvalitativa och verkligen hållbara gungställningar från välkända varumärken som Hörby Bruk och Play Fun. Hörby Bruks gungställningar finns i många varianter och flera storlekar så ni kan välja det som passar just era behov. Många av gungställningarna har två stycken gungor, e...

Gungställningar med gungor, klättervägg, rutschkana mm för trädgården

Kvalitativa och verkligen hållbara gungställningar från välkända varumärken som Hörby Bruk och Play Fun. Hörby Bruks gungställningar finns i många varianter och flera storlekar så ni kan välja det som passar just era behov. Många av gungställningarna har två stycken gungor, en del har även extra roliga saker som klätterrep, klättervägg, klätternät, stege, rutschkana och pargunga.Hörby Bruks gungställningar är tillverkade av tryckimpregnerat virke och de har genomgått hårda säkerhetstest samt kemtester. Dessa finfina gungor är tillverkade i Sverige för högsta kvalitet.

Från Play Fun har vi den superroliga lekplatsen Jungle Gym Cubby som har både gungställning och lektorn. Här finns klätterställning med klättervägg, torn och en rutschkana. Under sommaren kan rutschkanan användas som vattenrutschkana. Tornet har en utsiktsplats där man kan stå och blicka ut över trädgården. Under tornet finns utrymme för att sitta och leka och denna ute kan fyllas med sand om så önskas, så blir det en rolig sandlåda. En lekplats där det verkligen finns många möjligheter. Tänk att ha en sådan rolig lekplats där hemma i trädgården :-)

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Pris

2475 kr - 9800 kr

Varumärke

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar