• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Uteaktivitet

Kvalitativa och hållbara leksaker för utomhusaktiviteter för barn

Leksakscity har ett brett sortiment av utomhusleksaker för barn. Här finns massor av aktivitetsleksaker för många olika roliga och givande aktiviteter för barnen och hela familjen. För sommarhalvårets uteaktiviteter finns hoppborgar, lekplatser, rutschkanor, vattenrutschkanor, ri...

Kvalitativa och hållbara leksaker för utomhusaktiviteter för barn

Leksakscity har ett brett sortiment av utomhusleksaker för barn. Här finns massor av aktivitetsleksaker för många olika roliga och givande aktiviteter för barnen och hela familjen. För sommarhalvårets uteaktiviteter finns hoppborgar, lekplatser, rutschkanor, vattenrutschkanor, riddjur och mycket mer. Vi har också gedigna sandlådor, skottkärror och trädgårdsmaskiner anpassade för barn. För vinterns aktiviteter har vi superfina och hållbara pulkor från Hörby Bruk. Vi erbjuder också flera typer av båtar för en tur på sjön.

Båtar som gummibåt, kajak och paddle board för en tur på sjön eller ån

Uppblåsbara, hållbara båtar som är perfekta för en tur på sjön eller att paddla i ån. Här finner du allt från gummibåt med motor, till kajak samt även paddle board. Smidiga båtar som är enkla att manövrera.

Hoppborg, hoppslott, vattenrutschkana

Vad kan vara roligare än en hoppborg hemma i trädgården? Hoppborgarna från Happy Hop är så fina och roliga för barnen. De är hållbara, enkla att blåsa upp med elektrisk pump och de har självklart skyddsnät runt om för säkerhetens skull. Hoppborgarna har även rutschkana och annat kul. Vi erbjuder också vattenrutschbana med bassäng, perfekt för utomhusleken under varma sommardagar. 

Pulkor och slädar från Rolly Toys

Hållbara pulkor från Rolly Toys håller år efter år. Här finns pulkor och slädar för barnen att åka på i pulkabackarna. Man kan även dra pulkorna med dragsnöret. Rolly Toys satsar alltid på kvalitet. Välj mellan pulkor i flera designer och färger.

Kompletta lekplatser och även rolig vattenrutschkana

Lekplatser som är enkla att ställa upp i trädgården. Lekplatser som har exempelvis rutschkana, litet hus att leka i, fotbollsmål eller basketkorg, gunga, klätterstege och annat kul. Vi har även vattenrutschbana från Happy Hop i vårt sortiment. Ställ upp den i trädgården så kan barnen leka och plasta i vattnet.

Rutschkana, vattenrutschkana, gungställning med rutschkbana

Hållbara rutschbanor från Hörby Bruk och Play Fun. Rutschkana för yngre barn samt även rutschkana för lite äldre barn och denna kan kopplas till vattenslang för att få en vattenrutschbana. Här finner d också roliga gungställningar med rutschkana och annat skoj att leka med.

Roliga mekaniska riddjur att rida på och leka med

Mekaniska riddjur som tar sig fram när man trycker på fotstödet. Riddjuren är roliga att rida på både utomhus och inomhus. Nästan som att ha ett riktigt djur att rida på :-) 

Svensktillverkad sandlåda från Hörby Bruk

Hållbara sandlådor av tryckimpregnerat trä. Gedigen konstruktion som håller år efter år. Sandlådorna finns i flera storlekar och det finns även skydd för sandlådorna. Hörby Bruk sandlådor håller definitivt hög kvalitet och barnen kommer ha såå roligt i sin sandlåda. De kan gräva, bygga sandtorn, leka att de lagar mat och mycket mer.

Skottkärra för barn att leka med i trädgården

Nu kan barnen hjälpa till i trädgården med hjälp av en egen liten behändig skottkärra att köra omkring med. Barnen kan vara med och planera i trädgården, köra växter, slänga ogräs, flytta jord och mycket mer. Superkul att kunna vara med och köra sin alldeles egna skottkärra. Skottkärrorna finns i flera hållbara material och i glada färger.

Leksaksträdgårdsmaskiner och verktyg för utelek och trädgårdslek

Barnen kan leka att de ska klippa gräset med en leksaksgräsklippare, eller klippa häcken med en leksakshäcksax. Massor av roliga trädgårdsmaskiner som leksaker för barnen. Maskinerna och verktygen är barnanpassade för att passa barnens lek på ett säkert sätt. Det finns även leksaksverktyg för den lilla snickaren, skottkärror, leksaksmotorsåg med ljud- och ljusfunktion handskar för barn och mycket mer.

Lekplats med många möjligheter till lek samt vattenrutschbana med pool för utomhuslek

Jätteroliga lekplatser för barnen att leka i. Placera lekplatsen utomhus i trädgården så kommer barnen säkert leka många roliga lekar. Vi erbjuder ett flertal lekplatser med olika funktioner. Lekplatsen Mango har ett litet hus med dörrar, en rutschkana, en gungställning med gunga samt en basketkorg. Denna lekplats är anpassad för barn från tre år. Lekplatsen Multifun har gunga med gungställning, rutschkana, fotbollsmål, stege och en bro. Smidigt med allt i ett. Såklart kan även lekplatserna placeras inomhus i ett stort rum om så önskas.

Fotbollsmål från märket Renox Sports

Många barn tycker om att spela fotboll och Renox Sports tillverkar superfina fotbollsmål som håller i längden. Hos oss på Leksakscity hittar du de mest populära fotbollsmålen från Renox. Att spela fotboll är ju både roligt och samtidigt nyttigt. Att få barnen att ge sig ut och röra på sig är alltid bra. Köp fotbollsmål från Renox Sports på Leksakscity.se så blir både du och barnen nöjda.

Vi erbjuder även en superrolig vattenrutschbana med bassäng, klättervägg och vattenkanon. Kanonkul för barnens utomhuslek under sommaren. Lekplatser har utgått.

Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 12500 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 36 av 103 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 36 av 103 artiklar