• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Byggleksaker

Träleksaker Tooky Toy

Träleksaker till barn från Tooky Toy, Lego, Playmobil och Brio är så klart en av de mest populära leksakerna som finns till barn. Träleksaker från Tooky Toy är våra mest populära leksaker till alla barnen. Här erbjuder vi leksaksmat, leksakskök, xylofon, kapplastavar, snickarbänk, leksaksspis, musikinstrument, tågbanor och ...

Träleksaker Tooky Toy

Träleksaker till barn från Tooky Toy, Lego, Playmobil och Brio är så klart en av de mest populära leksakerna som finns till barn. Träleksaker från Tooky Toy är våra mest populära leksaker till alla barnen. Här erbjuder vi leksaksmat, leksakskök, xylofon, kapplastavar, snickarbänk, leksaksspis, musikinstrument, tågbanor och många fler fina leksaker i trä. Det fina med träleksakerna är att de har väldigt många fina funktioner som barnen tycker om och det gör att de leker med leksakerna väldigt ofta och länge. Många av träleksakerna är lärande lekskaer där barnen tränar på motorik, minne med mera. Träleksakerna är även helt fria från olika typer av annorlunda, giftiga ämnen. Alla Lekakscitys leksaker är godkända och har inge giftiga ämnen i sig. Men en träleksaker, är ju gjord i trä så då är man verkligen på säkra sidan om man säger så.

Träleksaker är också väldigt populärt för det anses mer miljövänligt och mer hälsosammare att leka med för barnen. En träleksak är många gånger väldigt roliga att leka med och det finns en uppsjö med leksaker som är tillverkat i trä. Den man mest tänker på vad gäller träleksaker är ju kända Brio som tillverkat det berömda leksakståget under flera decennier. Leksakscity har även andra roliga leksaker i trä som tex. träbyggklossar, hammare och spik i trä, leksaksmat i trä och även babyleksaker i trä.


Lego har funnits i nästan oändlig tid och är säkert en av världens mest kända leksak. LEGO kommer från Danmark och där utvecklar de och designar allt LEGO från början till slut. Även populära LEGO LAND ligger i Danmark som ungar verkligen tycker om att besöka. Playmobil tillverkar med väldigt fina leksaker i alla dess former och kvaliten är så klart av den absolut bästa. Playmobil är från Tyskland och de formger och designar allt ifrån deras huvudkontor.

Träleksak Brio leksakståg, tågbana och Tooky Toy i trä till barn

Träleksaker från märket Tooky Toy är vår storsäljare och de erbjuder mängder med olika fina träleksaker till barn. En träleksak har i alla tider varit väldigt populära för barnen. Dels för att trä består länge och för att trä helt uteslutande inte innehåller gifter som det kan finnas i plast. Självklart erbjuder Leksakscity endast leksaker som är godkända leksaker utan farliga ämnen. Träklossar och träbyggsatser är riktigt kul för att barnen kan använda sin kreativitet och fantasi för att bygga i stort sett vad del vill. Trätåg och trätågbana från BRIO är helt galet populärt än idag. Vem har inte lekt med leksaker från BRIO? En tidlös leksak för alla tider och tillfällen. Fördelen med leksaker i trä är att barnen kan bygga massa olika saker som tex. en kulbana, dockhus, och en värld med olika tåg och andra leksaksfordon.


Lego, Playmobil, LegoCity, Lego Friends, LEGO Star Wars, Lego Duplo, LEGO Ninjago

De mest populära lego serierna hos Leksakscity är Lego City, Lego Friends, LEGO, Creator, LEGO Star Wars. Legoklossar och legobyggklossar fär både småbarn, större barn och även för vuxna. Lego Minecraft är så klart även riktigt populärt. Att bygga lego är väldigt utvecklande för barnen då de får använda och träna upp sin motorik. Lego utvecklar även barnens fantasi och ger dem möjlighet att skapa olika saker som hus, flygplan, borgar, stall, gubbar, byggnader, bilar, flygplan, båtar, bilar och tusentals andra legomodeller. Playmobil, ja där är alla leksakerna väldigt populära och barnen klan leka i dagar med alla dess olika serier av leksaker.

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 700 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 8 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Visar 1 - 16 av 16 artiklar