• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 699:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Byggleksaker

Lego, byggklossar och träleksaker är så klart en av de mest populära leksakerna som finns till barn. Lego har funnits i näsyan oändlig tid och ärsäkert en av världens mest kända leksak. LEGO kommer från Danmark och där utvecklar de och designar allt LEGO från början till slut. Även populära LEGO LAND ligger i Danmark som ungar verkligen tycker o...

Lego, byggklossar och träleksaker är så klart en av de mest populära leksakerna som finns till barn. Lego har funnits i näsyan oändlig tid och ärsäkert en av världens mest kända leksak. LEGO kommer från Danmark och där utvecklar de och designar allt LEGO från början till slut. Även populära LEGO LAND ligger i Danmark som ungar verkligen tycker om att besöka. Träleksaker är också väldigt populärt för det anses mer miljövänligt och mer hälsosammare att leka med för barnen. En träleksak är många gånger väldigt roliga att leka med och det finns en uppsjö med leksaker som är tillverkat i trä. Den man mest tänker på vad gäller träleksaker är ju kända BRIO som tillverkat det berömda leksakståget under flera decennier. Leksakscity har även adnra roliga leksaker i trä som tex. träbyggklossar, hammare och spik i trä, leksaksmat i trä och även babyleksaker i trä.

LegoCity, Lego Friends, LEGO Star Wars, Lego Duplo, LEGO Ninjago

De mest populära lego serierna hos Leksakscity är Lego City, Lego Friends, LEGO Star Wars. Legoklossar och legobyggklossar fär både småbarn, större barn och även för vuxna. Lego Minecraft är så klart även riktigt populärt. Att bygga lego är väldigt utvecklande för barnen då de får använda och träna upp sin motorik. Lego utvecklar även barnens fantasi och ger dem möjlighet att skapa olika saker som hus, flygplan, borgar, stall, gubbar, byggnader, bilar, flygplan, båtar, bilar och tusentals andra legomodeller.

Träleksaker BRIO, trälek och leksakståg i trä till barn

En träleksak har i alla tider varit väldigt populära för barnen. Dels för att trä består länge och för att trä helt uteslutande inte innehåller gifter som det kan finnas i plast. Självklart erbjuder Leksakscity endast leksaker som är godkända leksaker utan farliga ämnen. Träklossar och träbyggsatser är riktigt kul för att barnen kan använda sin kreativitet och fantasi för att bygga i stort sett vad del vill. Trätåg och trätågbana från BRIO är helt galet populärt än idag. Vem har inte lekt med leksaker från BRIO? En tidlös leksak för alla tider och tillfällen. Fördelen med leksaker i trä är att barnen kan bygga massa olika saker som tex. en kulbana, dockhus, och en värld med olika tåg och andra leksaksfordon.

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 2700 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 24 år

Varumärke

Kampanjpriser

Kategorier

Återställ
Visar 1 - 48 av 229 artiklar
Visar 1 - 48 av 229 artiklar