• Snabb leverans 3-4 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Byggleksaker

Byggleksaker från Lego, Playmobil och Brio

Byggleksaker så som legoklossar och andra legobyggklossar för både småbarn, större barn och även för vuxna. Att bygga med lego och andra byggleksaker är väldigt utvecklande för barnen då de får använda och träna upp sin motorik. Det utvecklar även barnens fantasi och ger dem möjlighet att skapa olika sa...

Byggleksaker från Lego, Playmobil och Brio

Byggleksaker så som legoklossar och andra legobyggklossar för både småbarn, större barn och även för vuxna. Att bygga med lego och andra byggleksaker är väldigt utvecklande för barnen då de får använda och träna upp sin motorik. Det utvecklar även barnens fantasi och ger dem möjlighet att skapa olika saker som hus, flygplan, borgar, stall, gubbar, byggnader, bilar, flygplan, båtar, bilar och tusentals andra legomodeller.

Brio träleksak Brio leksakståg och tågbana

Träklossar och träbyggsatser är riktigt kul för att barnen kan använda sin kreativitet och fantasi för att bygga i stort sett vad del vill. Trätåg och trätågbana från BRIO är helt galet populärt än idag. Vem har inte lekt med leksaker från BRIO? En tidlös leksak för alla tider och tillfällen. Fördelen med leksaker i trä är att barnen kan bygga massa olika saker som tex. en kulbana, dockhus, och en värld med olika tåg och andra leksaksfordon.

Lego

Lego har funnits i nästan oändlig tid och är säkert en av världens mest kända leksak. LEGO kommer från Danmark och där utvecklar de och designar allt LEGO från början till slut. Även populära LEGO LAND ligger i Danmark som ungar verkligen tycker om att besöka. De mest populära lego serierna hos Leksakscity är Lego City, Lego Friends, LEGO, Creator, LEGO Star Wars. Lego Minecraft är så klart även riktigt populärt.

Playmobil

Playmobil, ja där är alla leksakerna väldigt populära och barnen kan leka i dagar med alla dessa olika serier av leksaker. Playmobil tillverkar väldigt fina leksaker i alla dess former och kvalitén är så klart av den absolut bästa. Playmobil är från Tyskland och de formger och designar allt från deras huvudkontor. Vi erbjuder set från Playmobil med flera olika roliga teman, klicka in för att läsa mer.

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år
Visar 1 artikel
Visar 1 artikel