• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksmat

Leksaksmat, lekmat och låtsasmat i trä för barnens lek

Leksaksmat och lekmat som pizza, grönsaker, frukter och leksakstårtor är ju leksaker som barnen verkligen gillar att leka med. Att skära isär frukter, grönsaker och sedan servera detta till något gott att dricka är ju så kul! Mycket av leksaksmaten har kardborreband som gör att man kan ha ma...

Leksaksmat, lekmat och låtsasmat i trä för barnens lek

Leksaksmat och lekmat som pizza, grönsaker, frukter och leksakstårtor är ju leksaker som barnen verkligen gillar att leka med. Att skära isär frukter, grönsaker och sedan servera detta till något gott att dricka är ju så kul! Mycket av leksaksmaten har kardborreband som gör att man kan ha maten hel och sedan leka att man skär isär maten och tex. lägger den i en gryta för att laga maten. Här hittar du även leksaksköksutrustning som brödrostar, kaffekokare och andra roliga kökstillbehör. Leksakskakor är ju så klart favoriten att servera som dessert efter maten. Bröd och smör är även de några av barnens roligaste leksaksmat som finns att leka med. Sätt igång, laga mat och servera en tre rätter lyxmiddag!


Låtsasmat som bröd, grönsaker, tårtor och kakor i trä

Låtsasmat i trä är ju bara ett måste att ha till leksaksköken. Man måste ju så klart kunna servera god förrätt, en härlig middag och sedan lite god efterrätt. Barnens fantasi och känsla för att servera mat är helt fantastiskt. När de leker så vet de många gånger vad som är vad. Att man inte äter kakor före maten osv. De gillar att leka och härma den vanliga vardagen. Att få leka tillsammans med andra barn och laga mat är ju alltid kul. Men att leka kock och sedan servera oss vuxna det  är ju så klart allra roligast. Att de vänder på rollerna, då känner de sig stora, duktiga och stolta. Som förrätt kan man äta lite goda grönsaker som man stekt eller friterat med någon god sås. Sedan till middag varför inte lite god fisk, med potatis, grönsaker och ett gott bröd till. Efterrätten där tar men en härlig leksakstårta och sedan lite goda leksakskakor med. En kopp kaffe som man bryggt med vår leksakskaffebryggare med så klart.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 1200 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 83 artiklar
Visar 1 - 48 av 83 artiklar