• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Militärfordon

Amewi radiostyrda militärfordon som bilar, lastbilar och stridsvagnar

Nu kan barnen leka militärlekar med dessa militärfordon. Här finner ni både militärlastbilar, militärbilar, stridsvagnar och radiostyrd stridsbåt. Dessa militärfordon är riktigt gedigna och utrustade med massor av funktioner. De är radiostyrda så barnen kan köra dem med fjärr...

Amewi radiostyrda militärfordon som bilar, lastbilar och stridsvagnar

Nu kan barnen leka militärlekar med dessa militärfordon. Här finner ni både militärlastbilar, militärbilar, stridsvagnar och radiostyrd stridsbåt. Dessa militärfordon är riktigt gedigna och utrustade med massor av funktioner. De är radiostyrda så barnen kan köra dem med fjärrkontroll. Exempel på funktioner hos den populära Amewi Radiostyrd Stridsvagn Panther V 1:16 2,4 Ghz är snurrbart torn, lång räckvidd, ljudfunktioner, rökfunktion ur avgasröret med mera.

Radiostyrda militärlastbilar och militärbilar

De radiostyrda militärfordonen kan ta sig fram i terräng då de är mycket rejäla. Här finns bilar och lastbilar av flera modeller från Amewi. En del av militärfordonen har hjul medan andra har larver som de tar sig fram på. Riktigt gedigna bilar med många funktioner. Exempelvis Amewi Radiostyrd Militärbil Polis med 2,4 Ghz styrningsfrekvens är mycket populär och den har funktioner som öppningsbara dörrar, den kan rotera, utrustad med belysning och många andra detaljer.

Radiostyrda leksaksstridsvagnar

De radiostyrda stridsvagnarna är leksaksstridsvagnar med många funktioner och detaljer. Stridsvagnarna är radiostyrda och kan styras med handkontroll. Stridsvagnarna har larver så den kan ta sig fram i terrängen. Det finns leksaksstridsvagnar i flera prisklasser så ni kan finna en som passar just er. Välj mellan många leksaksstridsvagnar från Amewi.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 8000 kr

Rek. ålder

5 år - 14 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 26 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 26 artiklar