• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockor

Dockhus och dockskåp

Dockskåp, dockhus, dockhem, många olika namn för samma fina och roliga klassiska leksak. Att leka med smådockor och figurer och få inreda ett eget hus har barn alltid tyckt om. Vi erbjuder ett stort sortiment med dockhus från många olika varumärken som exempelvis Barbie, My Little Pony, Lundby och våra egna varumärken. Här k...

Dockhus och dockskåp

Dockskåp, dockhus, dockhem, många olika namn för samma fina och roliga klassiska leksak. Att leka med smådockor och figurer och få inreda ett eget hus har barn alltid tyckt om. Vi erbjuder ett stort sortiment med dockhus från många olika varumärken som exempelvis Barbie, My Little Pony, Lundby och våra egna varumärken. Här kan du alltså hitta dockhus i många olika varianter och modeller, husen för Barbie-dockor och My Little Pony-figurer är ju väldigt häftiga men vi har också mer klassiska dockskåp från exempelvis Lundby. Dessutom erbjuder vi mängder av dockhustillbehör, allt från soffor, matsalsset, trädgårdar, kaminer, dockor och figurer, belysning och badkar, för att bara nämna några. Här finns helt enkelt att man kan tänkas behöva för en mysig lek i dockskåpet.

Dockor, babydocka, Barbiedockor

Det finns flertalet dockor i vårt sortiment, bland annat den kända dockan Skrållan. Vi har även dockor från andra välkända märken som Baby Born, Baby Annabell och Dolls World. Alla dessa leksaksdockor är anpassade för barnen och har fina detaljer som gör dem verklighetstrogna. En del dockor kommer med kläder och andra tillbehör som potta, kläder, nappflaska och matset. Vissa dockor kan dessutom prata eller ge ifrån sig olika ljud som exempelvis att nysa, fnissa, gäspa och gråta. Några av dockorna har hård kropp, exempelvis baddockorna, men de flesta har mjuk kropp. Dockorna är tillverkade av godkända material och mestadels av plast. Det gör att hållbarheten är väldigt lång och att de går att tvätta rent då de blivit smutsiga. Dessutom har vi ett brett sortiment av den kända dockan Barbie. Allt från stora slott och hus till större lekset med tillbehör som häst, scooter eller cykel till klassiska dockor och mindre tillbehörsset med exempelvis möbler. Barbie-dockorna finns nu dessutom i olika utformningar och modeller för att alla ska kunna hitta en docka de tycker om och kan känna igen sig i.

Dockvagnar till dockor

Hos oss hittar ni även dockvagnar till dockorna. Våra dockvagnar kommer från de stora och populära varumärkena Skrållan, Smoby och Dolls Dream i massor av olika modeller. Allt från enklare sulkys till större vagnar med suffletter, korgar och väskor till kombivagnar som exempelvis kan vara både matstol, vagga och bilbarnstol. Vi har helt enkelt alla möjliga sorters vagnar till barnens dockor, och det finns definitivt något som passar alla. Dessutom erbjuder vi vagnar i olika färger, nyanser och mönster. Allt från olika nyanser av rosa och lila till prickigt, blommigt och teddybjörns-mönstrat. Dockvagnar gör ju barnens docklek så enormt mycket mer levande och roligare. De kan ta med dockan på promenader ute i det fina vädret, vagga dockan till sömns, lägga saker i korgen under vagnen eller bara köra omkring med dockan inomhus hemma. Det finns ju massor av skoj man kan hitta på med en fin dockvagn.

Sminkhuvud och stylinghuvud

Att leka med och styla sminkhuvud har barn alltid tyckt är roligt. Hos oss på Leksakscity hittar du allt från kompletta sminkhuvuden och stylinghuvuden till lekset med massa tillbehör för att styla både en docka, sig själv eller kanske en familjemedlem. Våra smink- och stylinghuvuden har fint, tjockt hår som man kan göra massvis av fina frisyrer med, möjligheterna är ju oändliga. Man kan använda några av de fina tillbehören, som locktång och plattång eller kanske göra några häftiga flätor och sätta upp håret med olika hårsnoddar och hårspännen. 

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 3900 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 18 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 527 artiklar
Visar 1 - 48 av 527 artiklar