• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Övriga sommarleksaker

Sommarleksak som insektsletar paket, Walkie Talkies,  drakar och andra leksaker för sommarens utelekar

Det finns mycket roligt barnen kan hitta på utomhus på våren och sommaren. Leksakscity har ett stort utbud av populära och omtyckta sommarleksaker. Köp era sommarleksaker hos oss så får du alltid en snabb leverans.

Walkie Talkie Paw Patrol ti...

Sommarleksak som insektsletar paket, Walkie Talkies,  drakar och andra leksaker för sommarens utelekar

Det finns mycket roligt barnen kan hitta på utomhus på våren och sommaren. Leksakscity har ett stort utbud av populära och omtyckta sommarleksaker. Köp era sommarleksaker hos oss så får du alltid en snabb leverans.

Walkie Talkie Paw Patrol till barn

Walkie Talkie är ju alltid lika roligt, att kunna prata med sina kompisar, vänner, syskon, familj. Här kan man leka på många olika sätt. varför inte leka kurragömma och prata samtidigt och ge ledtrådar i sin Walkie talkie, berätta steg för steg var man befinner sig. Roligast är så klart att leka kurragämma utomhus med dessa fina Walkie Talkies. Vi har flera olika modeller och Paw Patrol Walkie Talkie är förstås väldigt rolig och dessutom väldigt fina.

Flygdrake som flyger, svävar med vindens hjälp

Att leka med en rolig flygdrake då det blåser ute är ju alltid roligt, här kan man försöka få draken att flyga så högt upp som möjligt och även springa runt med sin drake på stranden, åkern eller hemma i trädgården. Men se upp, här kan det gå undan då vinden byter rikting, det gäller att ha kontroll på sin flygande drake :).

Leta upp och utforska insekter

Vill barnen ge sig ut på upptäcksfärd och utforska lite, då kan man ta med dig en insektsbruk, ett förstoringsglas och en fångsthov och leta upp och fånga olika insekter. Dessa insekter som myror, skalbaggar, gråsuggor kan barnen sedan se närmare på med förstoringen i insektsburken eller med sitt förstoringsglas. Med hoven kan man försöka fånga småfiskar, ofta finns det små fiskstim i havet eller i sjön. Med fångsthåven kan man även fånga in och titta närmare på fina fjärilar och andra flygande insekter. Det finns även ett stort äventyrsset med väska, kikare, lampa och andra diverse upptäckstillbehör. Med detta set blir man en fulländad upptäckare och kan ta sig än de spännande sommaräventyren.

Glidflygplan roligt då det blåser ute

Med ett glidflygplan kan barnen kasta planet rakt ut i luften och se vart det begär sig iväg. Låte vinden föra glidflygplanet ut på skojiga äventyr. Det går även att få glidflygplanet att göra looper om man kastar det på ett visst sätt.

Flygande tefat och flygande vingar med en snurra

Med ett flygande tefat som också kallas för flygande vingar, kan man fästa ett tefat och snurra igång en mekanism som får tefatet att lyfta upp i luften. Se hur det skjuter iväg, men se upp så det inte blåder för mycket för då åker tefatet iväg ganska långt :).

En Jojo är alltid kul

En vanlig jojo är även den så klart extra populär då barnen är ute och leker. Man kan jojo som vanligt upp och ned eller försöka sig på olika tricks med jojon.

Gatukritor att rita med utomhus

Vill barnen rita utomhus då är gatukritor ett måste, enkelt och roligt att leka med. Vi har gatukritor i många härliga färger vilket gör det roligare för barnen att rita fina figurer och former utomhus. Gatukritor är också perfekt då barnen ska rita upp en lekhage, hopphage med mera. Fördelen med gatukritor är också att när det regnar så går färgen bort, så det som ritats inte behöver vara kvar för evigt.

Fånga krabbor med ett krabbfiske spö

Krabbfiske spö förenklar då barnen eller även vuxna ska ge sig ut och fånga lite krabbor. Fäst enkelt betet på nypan som sitter på linan, för ned den i vattnet och locka till krabborna. Sedan är det bara att lyfta upp dem till hinken. Att leta krabbor bland klipporna en solig dag på stranden är ju en så himla rolig utomhusaktivitet.

Kasta en rolig fallskärmshoppare

Med en fallskärmshoppare kan barnen kasta en gubbe så högt upp luften de kan, för att sedan se gubben sakta men säkert glida, falla ned mot marken. En rolig utomhusleksak som funnits länge på marknaden och än idag är lika popilär som när den kom.

Leksaker som drivs med hjälp av solceller och solen

Solarkit byggsats leksak 6 in 1, är en lite annorlunda leksak som drivs med hjälp av solen. Här kan barnen bygga 6 olika saker och sedan låta solcellerna driva fordonet och skapelsen framåt. Kul för barnen att bygga ihop och även experimentera med.

Stort och spännande utbud av sommarleksaker

Hos Leksakscity hittar du helt enkelt ett stort utbud med roliga leksaker för barnens lek utomhus på våren och sommaren.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 325 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 55 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 55 artiklar