• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 699:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Träleksaker

Vi erbjuder träleksaker från bland annat Tooky Toy och Brio.

Tooky Toy
Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark,...

Vi erbjuder träleksaker från bland annat Tooky Toy och Brio.

Tooky Toy
Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Tooky Toy har träleksaker för olika åldrar och allt tillverkas självklart i en egen fabrik och är av toppkvalitet!

Vårt sortiment från Tooky Toy ökar kontinuerligt och det är verkligen leksaker i trä som håller i längden. Bra funktioner, användarvänlighet och en riktigt fin kvalitet!


BRIO
BRIO, ja vad ska man säga, BRIO är alltid BRIO. En riktigt fin klassiker som alltid är lika populär.

BRIO är klassikernas klassiker runt barnleksaker. Hur många år har de funnits på marknaden? 30 år , 100 år?  Det är väl ingen som riktigt vet. Men det man vet är att KVALITET är BRIOS Ledord i allt de gör. Vi erbjuder ett brett och djupt sortiment kring BRIO och särskilt ett välfyllt sortiment kring tågbanor och tågleksaker i trä.

Allt finns självklar på vårt egna lager för hypersnabb leverans :-)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 2700 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 24 år

Varumärke

Kampanjpriser

Kategorier

Återställ
Visar 1 - 48 av 137 artiklar
Visar 1 - 48 av 137 artiklar