• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Träleksaker

Träleksaker Tooky Toy för barn

Träleksaker från märket Tooky Toy är av hög kvalitet och är en våra storsäljare. De erbjuder mängder med olika fina träleksaker till barn i olika åldrar. En träleksak har i alla tider varit väldigt populära för barnen. Dels för att trä består länge och för att trä helt uteslutande inte innehåller gifter som det kan...

Träleksaker Tooky Toy för barn

Träleksaker från märket Tooky Toy är av hög kvalitet och är en våra storsäljare. De erbjuder mängder med olika fina träleksaker till barn i olika åldrar. En träleksak har i alla tider varit väldigt populära för barnen. Dels för att trä består länge och för att trä helt uteslutande inte innehåller gifter som det kan finnas i plast, alla våra leksaker är godkända och innehåller inga gifter oavsett om de är tillverkade i trä eller i plast. Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Tooky Toy har träleksaker för olika åldrar och allt tillverkas självklart i en egen fabrik och är av toppkvalitet!

Vårt sortiment från Tooky Toy ökar kontinuerligt och det är verkligen leksaker i trä som håller i längden. Bra funktioner, användarvänlighet och en riktigt fin kvalitet. Exemple på leksaker i trä är musikinstrument som Xylofon, gitarr, musiklåda och leksakspiano. Vi har även olika lektillbehör som Lantgård med bondgårddjur, kapplastavar, doktorsväska för barn, byggklossar och gunghästar. Andra leksaker från Tooky Toy är träfordon som träbilar, leksaksbrandbilar och dockhus. Sedan har vi självklart mycket prisvärda tågbanor och leksakståg i trä. Leksaker ifrån Tooky Toy är superroligt för barnen då de både kan lära sig något och samtidigt ha riktigt kul!

Brio leksakståg och tågbana i trä till barn

Brio, ja vad ska man säga, Brio är alltid Brio. En riktigt fin klassiker som alltid är lika populär. Brio är klassikernas klassiker runt barnleksaker. Hur många år har de funnits på marknaden? 30 år , 100 år?  Det är väl ingen som riktigt vet. Men det man vet är att leksakerna uppskattas av barnen och är Brio ständigt utvecklar deras sortiment. Vi erbjuder ett brett och djupt sortiment kring BRIO och särskilt ett välfyllt sortiment kring tågbanor och tågleksaker i trä.

Allt finns självklar på vårt egna lager för hypersnabb leverans :-)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 800 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 24 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 90 artiklar
Visar 1 - 48 av 90 artiklar