• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksfordon

Träleksaker i form av leksaksfordon

Träleksaker har i alla tider uppskattats av både barn och vuxna. Särskilt leksaksfordon som leksaksbilar, leksakslastbilar, lyftkranar, grävmaskiner, hjullastare, leksakståg och många fler typer av leksaksfordon som är tillverkade i trä. Orsaken till att de är så populära är att de är slitstarka och tål verkl...

Träleksaker i form av leksaksfordon

Träleksaker har i alla tider uppskattats av både barn och vuxna. Särskilt leksaksfordon som leksaksbilar, leksakslastbilar, lyftkranar, grävmaskiner, hjullastare, leksakståg och många fler typer av leksaksfordon som är tillverkade i trä. Orsaken till att de är så populära är att de är slitstarka och tål verkligen barnens lekar, som ibland kan vara rätt hård. Att leka med träleksaker ger också en speciell känsla eftersom materialet är gediget, äkta och känns verkligen robust. Många barn tycker att det är superkul att leka med leksaksbilar, olika entreprenadfordon och andra leksaker med hjul. Att de kan köra och rulla iväg, att något rör på sig, gör det alltid extra roligt. Här finns även en mängd med tillbehör och byggnader till barnens leksaksfordon. Det finns exempelvis bensinmack, parkeringsgarage, bilbanor, biltvätt, garage och mycket mer. Med dessa tillbehör blir billeken och fordonsleken roligare och kan bli mer varierad.

Jabadabado träleksaker, leksaksfordon

Jabadabado är verkligen ett omtyckt varumärke då de tillverkar supermysiga och hållbara leksaker. Här finns massor av träleksaker från Jabadabado. Det finns massor av leksaker inom leksaksfordon och tillbehör till dessa. Här finns både träfordon så som bilar, tåg, flygplan och lastbilar, samt fordonstillbehör så som bilbanor, tågbana, parkeringsgarage för leksaksbilar med mera. Allt i en superfin design med härliga färger.

Juéco fordonsleksaker av trä

Från Juéco har vi finfina träleksaker så som leksaksfordon och tillbehör. Här finns ett populärt parkeringsgarage samt ett häftigt containerfartyg med byggklossar som kan staplas som containrar. Dessa träleksaker är superroliga att leka med och de brukar snabbt bli några av barnens favoriter. Dessa träleksaker har glada fina färger och är perfekta att placera i barnens rum, i lekrummet eller var som helst där hemma så att barnen kan leka roliga lekar med träfordon och träleksakerna.

Kids Concept träfordon och byggnader

Kids Concept sortiment av träleksaker är verkligen något extra. De alla har en så fin design och de matchar ihop med varandra, vilket gör att barnen kan samla på dessa fina träleksaker och träfordon från Kids Concept. Här finns massor av saker inom leksaksfordon så som tåg, lastbil, parkeringsgarage, bensinstation, leksakshus, garage med mera.

Tooky Toy leksaksfordon och tillbehör

Av träleksakerna från Tooky Toy blir man verkligen glad. De livar upp vilket rum som helst. Dessa fordonsleksaker har härliga färger som verkligen tilltalar barnen. De är superroliga att leka med och på köpet får barnen mycket övning inom bygg och konstruktion samt även problemlösning. Det finns nämligen byggklossar som barnen kan stapla, massor av maskiner som barnen själva kan montera ihop samt mycket annat skoj inom träleksaker och fordonsleksaker som är tillverkade av trä.

Woodi World Toy träleksaker, parkeringsgarage för leksaksbilar

Vi erbjuder också fina träleksaker från Woodi World Toy, i form av träfordon och tillbehör till leksaksfordon. Här finns superfina parkeringsgarage där barnen kan parkera sina leksaksbilar. Välj din favorit bland de olika bilgaragen som finns i olika utföranden och färger. Barnen kan leka i timmar med leksaksbilar och det blir ju ännu roligare om de har någonstans att parkera och köra runt med sina träbilar och andra leksakbilar. 

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 1500 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 52 artiklar
Visar 1 - 48 av 52 artiklar