• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Eltraktorer

Eltraktor för barn

Att få köra sin alldeles egna eltraktor är ju såå roligt för barnen. Dessa traktorer är kvalitativa och ger en rolig körupplevelse. Vi erbjuder traktorer från Jamara och Injusa som är välkända varumärken. Våra mest sålda och de allra mest populära eltraktorerna är Power Drag SPR 9800 från Jamara. De drivs av ett batteri på 12 ...

Eltraktor för barn

Att få köra sin alldeles egna eltraktor är ju såå roligt för barnen. Dessa traktorer är kvalitativa och ger en rolig körupplevelse. Vi erbjuder traktorer från Jamara och Injusa som är välkända varumärken. Våra mest sålda och de allra mest populära eltraktorerna är Power Drag SPR 9800 från Jamara. De drivs av ett batteri på 12 volt, vilket gör att de är extra rejäla och starka under körningen. Dessa traktorer finns i färgerna grön och röd. Dessa traktorer har framljus och en knap som ger motorljud för en extra realistisk körning. De rekommenderas för barn från tre år och uppåt och de passar finfint till förare med en maxvikt på 35 kg. Denna traktor har två växlar framåt och en bakåt. Växlar gör barnen enkelt med spakar. Beställ ett flak som tillbehör så blir körningen extra rolig. Då kan barnen lasta grus, stenar med mera på släpet, köra omkring och flytta på detta, superkul!

Vi har även ett flertal traktorer med 6 volts batteri. Eltraktor Farmtrack Injusa har både släp och skopa. Barnen kan köra, lasta, flytta på saker med mera med denna roliga traktor. Från Jamara har vi eltraktor med frontlastare och skopa som gör det hela extra realistiskt. Med en eltraktor kan barnen köra sitt egna fordon och att manövrera fordonet själv gör att barnen blir riktigt stolta. Det är ju så kul att få köra omkring med en egen traktor. Barnen kan leka bonde om de vill och leka att de utför bondens alla uppgifter på gården. Barnen kan köra i trädgården, på en gräsplätt, en grusplan med mera. Leken kommer säkerligen pågå i timmar :-)

Läs mer

Filter

Pris

375 kr - 4900 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 11 av 11 artiklar