• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lantbruk

Leksakstraktor Bruder, Siku, Kids Globe, Teama och Ideal Farm

Lekakstraktorer till barn är ju alltid lika populärt. Barnen har alltid gillat att leka med traktorer och redskap, vagnar med mera till traktorerna. Leksakscity erbjuder leksakstraktorer från de mest kända varumärkena som tex. Bruder, Siku, Kids Globe med mera. Bruder är i skala 1:16 ...

Leksakstraktor Bruder, Siku, Kids Globe, Teama och Ideal Farm

Lekakstraktorer till barn är ju alltid lika populärt. Barnen har alltid gillat att leka med traktorer och redskap, vagnar med mera till traktorerna. Leksakscity erbjuder leksakstraktorer från de mest kända varumärkena som tex. Bruder, Siku, Kids Globe med mera. Bruder är i skala 1:16 och är de största leksakstraktorerna. Deras traktorer är tillverkade i stöttålig plast och har ofta öppningsbara dörrar och fönster av genomskinlig plast. Siku traktorer finns i olika skalor, tex. 1:87, 1:50 och 1:32. Alla storlekar är lika populära och barnen kan samla på massa leksaker från Siku, vi erbjuder hela Sikus sortiment. Sikus leksakstraktorer är tillverkade i stål för att även de, som Bruder, tåla barnens lekar. Både bruder och Siku erbjuder traktorer till barn från olika märken som John Deere, Massey Fergusson, Fendt, Case, Steyr, New Holland, Claas, Lamborghini etc.

Leksaker för djurtransport

Att leka med leksaksfordon och djur är ju bara så kul för barnen. Att köra och flytta hästar, kor, grisar mellan beten eller till en hästtävling. Bara fantasin sätter gränserna. Leksakscity har leksaksbilar och djurtransportfordon från Bruder, Siku, Kids Globe, Schleich och många fler kända märken. Ofta så ingår även leksaksdjur med leksaksfordonet, hästar är vanligast. Så, låt djuren gå på och kör iväg mot nya äventyr.

Skogsmaskiner leksaker som skördare, skotare och timmerlastbil

Leksaker där man leker att man kör i skogen, det är verkligen roligt för barnen. Vem vill inte köra en alldeles egen John Deere skotare eller varför inte köra massa timmerstockar med en lastbil från Emek. Skogsmaskiner är ju kända för deras starka motorer, deras stora däck och hur de på ett smidigt sätt tar sig fram i skogen. Leksakscity har leksaker för leken i skogen från Siku, Bruder, Emek med mera. Sikus leksaker tillverkas i stål, Bruders i stöttålig plast och Emek i stöttålig plast. Dessa skogsleksaker har ofta många roliga funktioner som vridbara kranar och en gripklo för att gripa tag i timmerstockar. Emeks lastbilar är verkligen superpopulära och stora leksaker, fina detaljer och är tillverkade som Bruder och Sikus leksaker, efter de verkliga skogsfordonen.

Skördetröskor från Bruder, Siku och Kids Globe

Att leka med en skördetröska är ju superkul. Flera av leksakerna kan man fylla på med plastkulor som vi har i sortimentet. Man kan då leka att det korn, säd som man fyller skördetröskan med. Sedan kan man skruva på en skruv och det kommer ut ur avtapningsröret. Denna funktion finns på en del av Bruders skördetröskor. Skördetröskor från Bruder är tillverkade i skala 1:16 och i stöttålig plast. Skördetröskor från Siku är tillverkade i stål. Kids Globe skördetröska är tillverkad i stöttålig plast och har även en knapp man kan trycka på som sitter på ovansidan. När man trycker på knappen så låter det som om skördetröskan stratar. Det sitter även en lampa på taket som blinkar. Hur kul som helst!. Bruder och Siku är kända för sina detalrika detaljer och tillverkar sina leksaker så de blir mer verklighetstrogna och liknar de riktiga fordonen.Vad betyder skala? Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet.
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 30 - 50 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 900 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 4 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 293 artiklar
Visar 1 - 48 av 293 artiklar