• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Rastar

Elbilar och radiostyrda bilar från Rastar

Rastar är ett av världens mest kända tillverkare av radiostyrda bilar och elbilar som barnen kan köra själva. Rastar är kända för sin fina kvalitet och att de har licens att tillverka leksaker för varumärken som Ferrari, Lamborghini, Audi, Volvo, BWM med flera. De har licens för hela 26 världskända bilmä...

Elbilar och radiostyrda bilar från Rastar

Rastar är ett av världens mest kända tillverkare av radiostyrda bilar och elbilar som barnen kan köra själva. Rastar är kända för sin fina kvalitet och att de har licens att tillverka leksaker för varumärken som Ferrari, Lamborghini, Audi, Volvo, BWM med flera. De har licens för hela 26 världskända bilmärken och tillverkar supermånga olika modeller av leksaksbilar. Alla fordon från Rastar håller en hög kvalitet och körglädjen är ett faktum.

Elfordon

Elfordon som barnen själva kan köra är så klart väldigt populära leksaker. Rastar har elbilar som är riktigt fina sportbilar för barn. Vad sägs exempelvis om en alldeles egen Ferrari? :-) Bilarna drivs av antingen 6 volt eller 12 volt batteri. Flera av bilarna har häftigt funktioner så som strålkastarljus, högtalare med motorljud, möjlighet till att spela musik i bilen och en massa andra häftiga funktioner och detaljer.

Gåbilar

Vad sägs om en superhäftig sparkbil från Ferrari? Hur coolt är inte det :-) Passar perfekt för de yngre barnen. Barnet sitter på det lyxiga lädersätet och tar sig fram med hjälp av benrörelser. För barn från 18 månader och uppåt.

Radiostyrda bilar skala 1:14

Även deras radiostyrda bilar är väldigt fina och detaljrika med hög prestanda. RC bilarna är licenstillverkade för ett flertal av de allra mest sportiga bilmärkena. Superlyxiga och så coola bilar som är tillverkade i skala 1:14.

Radiostyrda bilar skala 1:10

Här finns radiostyrda bilar från Rastar och bilarna är tillverkade i skala 1:10. Det innebär att bilen är en tiondel så stor som den verkliga modellen av denna bil. De är så roliga att köra och har riktigt fin design.

Läs mer

Filter

Pris

325 kr - 4000 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar