• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockor

Barbie-dockor

Hos oss på Leksakscity hittar du ett brett sortiment av Barbie-dockor av alla möjliga olika sorter. Vi har allt från dockhus och olika möbler till fordon och djur. Självklart har vi även Ken-dockor, Barbie-dockor med massa tillbehör som exempelvis barnvagn och bebis, prinsessor och sjöjungfruar från landet Dreamtopia och de lite me...

Barbie-dockor

Hos oss på Leksakscity hittar du ett brett sortiment av Barbie-dockor av alla möjliga olika sorter. Vi har allt från dockhus och olika möbler till fordon och djur. Självklart har vi även Ken-dockor, Barbie-dockor med massa tillbehör som exempelvis barnvagn och bebis, prinsessor och sjöjungfruar från landet Dreamtopia och de lite mer klassiska Barbie-dockorna. Allt från ballerinor, sjuksköterskor och veterinärer, hemliga agenter, Fashionistas och piloter. Nu finns dessutom Barbie i massa nya utformningar och modeller för att alla barn ska kunna hitta en docka de tycker extra mycket om och kan relatera till. Kanske har dockan likadant hår som barnet, kanske är dockan lite kortare eller kanske drömmer barnet om att bli fotbollsspelare precis som Barbie. Här finns en docka för alla. Dessutom kan ni hos oss köpa till mängder av fina klänningar, kjolar, baddräkter, skor och hela outfits för att göra leken så mycket roligare. Det är klart man vill kunna byta kläder på Barbie, hon kan ju inte ha på sig en baddräkt på festen.

Dockor och taldockor

Vi erbjuder fina och mysiga dockor och taldockor från stora kända märken som Baby Annabell, Skrållan och Dolls Room. Vissa av dockorna kan alltså till och med tala, så otroligt roligt! Vi har även dockor som kan ge ifrån sig olika ljud, exempelvis kan dem nysa, hosta, skratta och jollra. Till vissa av dockorna medföljer dessutom en massa fina tillbehör för en ännu roligare lek, det kan vara allt från doktorsredskap som sprutor och termometrar till matset med tallrik och bestick. Pottor, nappflaskor och nappar följer även de med ibland. Alla dessa roliga tillbehör och detaljer gör som sagt leken så mycket mer levande för barnen, hur kul är det inte att få hjälpa dockan på pottan eller mata den med nappflaskan.

Tillbehör till dockor

Hos oss kan ni dessutom hitta massor av riktigt roliga tillbehör till barnens docklek. Vi har större möbler, så som sängar och matstolar men även badkar, dusch och toalett. Dessa fina tillbehör gör ju leken så mycket verkligare och mer levande för barnen. Det blir självklart mycket roligare om dockan har en egen säng att sova i och en egen söt dusch. Våra docktillbehör kommer från fina och välkända varumärken som Baby Annabell, Baby Born och Skrållan.

Monchhichi dockor

Av den här klassiska leksaken från Japan, som är en kombination av en docka och ett gosedjur, har vi ett stort utbud. Vi erbjuder Monchhichi-dockor av alla möjliga sorter med olika kläder och tillbehör. Allt från riktigt stora gosedjur som är 80 cm höga till Monchhichi-hus med medföljande små figurer till de klassiska dockorna med söta outfits. Vi har Monchhichis med piratklädsel, prinsessor, kockar, mor- och farföräldrar och mamma med en söt liten bebis. De här dockorna är ju så otroligt roliga för barnen att leka med, och tack vare att de är så mjuka går de ju lika bra att bara gosa och sova med.

Pippi dockor

Finns det någon svensk barnbok och karaktär mer känd och klassisk än Pippi Långstrump? Nästan alla barn går någon gång igenom en Pippi-fas, hon är ju bara så häftig. Här erbjuder vi ett sortiment av dockor och gosedjur i form av Pippi själv och hennes vänner, apan Herr Nilsson och hästen Lilla Gubben. De finns i lite olika storlekar, allt från 23 cm till 60 cm, men alla är fantastiskt härliga och framförallt gosiga. 

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 3900 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 18 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 331 artiklar
Visar 1 - 48 av 331 artiklar