• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lekset

Lektillbehör som doktorsväska och sminkväska i trä

En av vår mest populära leksak är så klart doktorsväska. Själva väskan är tillverkad av tåligt tygmaterial medans alla sprutor, salvor är av trä. Det medföljer även ett stetoskop, en syntavla och mycket mer. Alla barn tycker ju om att leka doktor. Sminkväskan och sminkbordet är ju så himla gulli...

Lektillbehör som doktorsväska och sminkväska i trä

En av vår mest populära leksak är så klart doktorsväska. Själva väskan är tillverkad av tåligt tygmaterial medans alla sprutor, salvor är av trä. Det medföljer även ett stetoskop, en syntavla och mycket mer. Alla barn tycker ju om att leka doktor. Sminkväskan och sminkbordet är ju så himla gulliga. Det medföljer massa tillbehör som tex. kam, spegel, låtsas läpstift, låtsassmink och andra roliga saker.

Marknadsstånd och shopping vagn i trä

Tooky Toy marknadsstånd är verkligen en av de mest populära träleksakerna Leksakscity erbjuder. Här kan man leka affär och sälja massa fina saker. Det medföljer mängder med låtsasmat och lekmat i trä. Det ingår också en kassaapparat, man måste ju kunna ta betalt med då någon handlar. Marknadsståndet är väldigt enkelt att flytta, för den ahr hjul. Shoppingvagen är ju så klart en rolig träleksak, perfekt i kombination med marknadsståndet. Så man har någonstans att förvara sin leksaksmat man köpt. Tooky Toy träleksaker har något för alla åldrar och dessa leksaker i trä kommer gå i arv i generationer tack vare dess kvalitet och dess användarbarhet.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

175 kr - 1500 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Visar 1 - 16 av 16 artiklar