• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lektillbehör

Lektillbehör och färgglada träleksaker i trä till barnen

Leksaker i trä är ju barnens och även vuxnas favorit. Färgglada leksaker med fräcka funktioner och roliga att leka med. Här hittar du tex. lantgårdar och bondgårdsdjur i trä, kapplastavar är också en väldigt populär träleksak. Med kapplastavar kan man bygga och forma mängder med olika kons...

Lektillbehör och färgglada träleksaker i trä till barnen

Leksaker i trä är ju barnens och även vuxnas favorit. Färgglada leksaker med fräcka funktioner och roliga att leka med. Här hittar du tex. lantgårdar och bondgårdsdjur i trä, kapplastavar är också en väldigt populär träleksak. Med kapplastavar kan man bygga och forma mängder med olika konstruktioner. Bygg ett hus, eller varför inte ett torn eller en bro. Hur kul som helst för barnen och även vuxna kan ju vara med och leka.  Sedan har vi så klart träbyggklossar i alla dess former och utseende. Här kan man bygga slott, pyramider eller varför inte en hel stad i trä. Jättekul att man kan kombinera i stort sett oändligt med olika typer av byggnadssätt.

Doktorsväska, plock och sorteringslåda leksaker med tillbehör i trä

En av vår mest populära leksak är så klart doktorsväska. Själva väskan är tillverkad av tåligt tygmaterial medans alla sprutor, salvor är av trä. Det medföljer även ett stetoskop, en syntavla och mycket mer. Alla barn tycker ju om att leka doktor. För att barnen ska få öva på motoriken finns det även plock och sorteringslådor där barnen ska passa in rätt träform i rätt hål, det kan de sitta med i stort sett hur länge som helst och plocka fram och tillbaka. Oj, just det ja, sedan har vi även dragleksaker som barnen kan dra efter sig. Alltid kul att springa runt och se något hänga med efteråt. Vi har dragleksaker i form av en krokodil, pingviner med mera. En stapelleksak är ju alltiod kul med, att stapla träringar i rätt oirdniong så det blir fina former och figurer. Leksakscity erbjuder även den klassiska skallran i trä med en kula i som låter då man ruskar på den. Tooky Toy träleksaker har något för alla åldrar och dessa leksaker i trä kommer gå i arv i generationer tack vare dess kvalitet och dess användarbarhet.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

175 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Visar 1 - 3 av 3 artiklar