• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lekset

Lektillbehör som doktorsväska och sminkväska i trä

En av våra mest populära leksaker är den klassiska leksaken doktorsväska från Tooy Toy. Själva väskan är tillverkad av tåligt tygmaterial medan alla sprutor, salvor med mera är av trä. Det medföljer även ett stetoskop, en syntavla och mycket mer. Att leka doktor är något som är mycket populärt o...

Lektillbehör som doktorsväska och sminkväska i trä

En av våra mest populära leksaker är den klassiska leksaken doktorsväska från Tooy Toy. Själva väskan är tillverkad av tåligt tygmaterial medan alla sprutor, salvor med mera är av trä. Det medföljer även ett stetoskop, en syntavla och mycket mer. Att leka doktor är något som är mycket populärt och har så varit genom alla tider. Känslan av att få hjälpa någon att må bättre och att ta hand om någon när den inte mår bra är oslagbar. Barnen kan verkligen känna att de gör nytta och hjälper till.

Andra roliga lekset är sminkväskan och sminkbordet från Tooky Toy. Det medföljer massa tillbehör som tex. kam, spegel, låtsas läppstift, låtsassmink och andra roliga saker. Barnen kan leka att de ska piffa till sig till kvällens bal eller så kan de leka att de är frisör eller stylister som hjälper sina kunder till en cool stil.

Marknadsstånd och shoppingvagn i trä

Tooky Toy marknadsstånd och kiosk är verkligen en av de mest populära träleksakerna Leksakscity erbjuder. Här kan barnen leka affär och sälja massa fina saker. Det medföljer mängder med låtsasmat och lekmat i trä. Det ingår också en kassaapparat så att barnen kan leka att de tar betalt av kunderna. Marknadsståndet är väldigt enkelt att flytta tack vare de praktiska hjulen. Shoppingvagen är ju så klart även den en rolig träleksak, perfekt i kombination med marknadsståndet. Så får barnen någonstans att förvara sin leksaksmat som de köpt på marknaden. Tooky Toy träleksaker har något för alla åldrar och dessa leksaker i trä kommer gå i arv i generationer tack vare dess kvalitet och dess användarbarhet med roliga funktioner.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

175 kr - 1400 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Visar 1 - 16 av 16 artiklar