• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Entreprenad

Leksaker inom entreprenadfordon

Leksakscity erbjuder massor med fantastiska leksaksfordon till barn som tex. grävmaskiner, kranar, lastbilar, truckar, hjullastare och vägarbetsfordon. En leksaksgrävmaskin, leksakslastbil och en leksakstruck är så klart några av favoriterna. Med en leksakslyftkran kan barnen lyfta och flytta roliga saker som sten...

Leksaker inom entreprenadfordon

Leksakscity erbjuder massor med fantastiska leksaksfordon till barn som tex. grävmaskiner, kranar, lastbilar, truckar, hjullastare och vägarbetsfordon. En leksaksgrävmaskin, leksakslastbil och en leksakstruck är så klart några av favoriterna. Med en leksakslyftkran kan barnen lyfta och flytta roliga saker som stenar, små kvistar eller flytta lite leksaker i lekrummet. Leksakslastbilar från Bruder, Emek eller Siku är superfina leksaker till olika åldrar. De har väldigt fina realistiska detaljer och många roliga funktioner. Att köra truck, flytta pallar och leka lagerarbetare är ju superskoj det med. Dessa leksaksfordon kan barnen leka med både inomhus och utomhus. Sandlådan är ju ett givet ställe där barnen kan gräva och köra lite grus, hur kul som helst!

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Grävmaskiner

Vi erbjuder ett brett sortiment av leksaksgrävmaskiner från välkända varumärken så som Bruder, Emek, NewRay, Siku samt Dickie Toys. Grävmaskinerna finns i många utföranden, storlekar och skalor så att du kan välja den perfekta för just dig. Vissa grävmaskiner har hjul och vissa tar sig fram med larver. Hjul passar finfint på hårda underlag så som på asfalt och betongplattor medan larver tar sig fram bäst på mjukare och ojämna underlag. Maskinerna kompletterar varandra helt enkelt. Grävmaskinerna har en skopa så att barnen kan gräva. Om de leker inomhus kan de låtsas att de gräver eller kanske lägga sina leksaker i grävmaskinsskopan. Om grävmaskinen står utomhus kan den användas i en sandlåda eller liknande så blir det nästan som på riktigt. En del grävmaskiner har en kabelkran istället för skopa. De är jätteroliga att köra med då den kan lyfta saker.

Hjullastare

Hjullastare kallas även för kompaktgrävare. De har ett brett användningsområde och är smidiga att köra med. Leksakshjullastare finns i flera storlekar. De kan såklart lekas med separat och de passar även superbra att ha som en del av ett set med olika entreprenadmaskiner. De kan även komma väl till pass på barnens leksaksbondgård. Med hjullastaren kan barnen då leka att de kör redskap, dynga, sten och så klart kan de köra leksaksfoder så som höbalar och ensilagebalar som också finns i vårt sortiment. Hjullastaren kan användas ute om så önskas och då kan barnen gräva i sand, köra småsten och mycket mer. Det är ju bara så kul.

Lyftkranar

En sak som såklart behövs på bygget är en lyftkran. Dessa kan lyfta stora, tunga saker på byggarbetsplatsen. Betongblock, byggmaterial och mycket mera kan den lyfta och flytta på. En del av kranarna kan styras med en fjärrkontroll och då blir det förstås extra roligt och spännande att leka och manövrera kranen. Det finns även lastbilar med lyftkran på, så kallade kranbilar. En typ av kranbil är brandbil som också det finns i vårt sortiment.

Lastbilar

Lastbilar är verkligen något som vi har ett både brett och djupt sortiment inom. Vi har lastbilar från varumärkena Bruder, Emek, Siku och Kids Globe. De finns i många olika utföranden och storlekar. Vi erbjuder leksakslastbilar från Emek som har både Volvo och Scania lastbilar. Det finns många typer av lastbilar så som lastbil med flak av olika slag exempelvis släp så barnen kan köra extra mycket saker, semitrailer, tippbara flak med mera. Vi har även timmerlastbilar som kör massor av stockar som också ingår. Det finns även en mängd olika transportlastbilar som kör varor och gods av olika slag. Det finns helt enkelt såå många roliga lastbilar att välja mellan. Det de har gemensamt är att de alla har en mycket hög kvalitet, fina funktioner och detaljer som gör dem riktigt gedigna.

Truckar

Truckar är så smidiga att köra med och de kan flytta, lasta och stapla massor av saker. Det finns lastpallar som barnen kan lasta saker på och sedan köra dessa med trucken. En jätterolig sak är att trucken kan såklart kombineras med en transportlastbil eller budlastbil. På så sätt blir det enklare för chauffören att lasta av och på gods samt att organisera inne i sin lastbil. Leken blir då mer bred och barnen kan leka de olika skeendena inom logistik, lager, transport, utkörning och leverans.

Vägarbetsfordon

Vägarbetsfordon används när det är dags att göra om en väg, bygga en ny väg, lägga asfalt med mera. Här finns både dumper, bulldozer, hjullastare och traktorgrävare. Det finns också väghyvel, vält med markvibrator med mera. Beställ dem var för sig eller kombinera flera vägarbetsfordon för en mer komplett lek. Många barn fascineras av stora, tunga fordon och tycker att dem är spännande att iaktta. Vad är då roligare än att ha ett eget vägarbetsfordon :-) Vi erbjuder leksaksfordon från både Bruder, Siku och NewRay som alla är omtyckta och kända varumärken som alltid tillverkar leksaker av kvalitet.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 950 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 284 artiklar
Visar 1 - 48 av 284 artiklar