• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Bruder

Bruder leksaker som traktorer, lastbilar, leksaksbilar, skogsmaskiner och andra roliga leksaker till barn. Köp leksaker från Bruder på Leksakscity.se. Bruder är ett företag från Tyskland och de är specialiserade på att tillverka leksakstraktorer, lastbilar och andra fordon. Deras leksaker är av hög kvalitet och är väldigt omtyckta av så väl barn...

Bruder leksaker som traktorer, lastbilar, leksaksbilar, skogsmaskiner och andra roliga leksaker till barn. Köp leksaker från Bruder på Leksakscity.se. Bruder är ett företag från Tyskland och de är specialiserade på att tillverka leksakstraktorer, lastbilar och andra fordon. Deras leksaker är av hög kvalitet och är väldigt omtyckta av så väl barn som vuxna. Barnen verkligen gillar att leka med deras traktorer och vuxna köper dem som samlarobjekt. Bruder passar även perfekt med Kids Globe ladugårdar, maskinhallar och häststall. Bruder säljer sina leksaker över hela världen och de har väldigt fina detaljer och funktioner. De är särskilt kända för sina John Deere traktorer, Case, Valtra och New Holland. Även deras andra lantbruksredskap är väldigt populära bland barnen.

Bruder lastbilar är så klart även de väldigt populära leksaker. Här kan man köra grus, jord eller något annat roligt. Till lastbilarna så behöver man en grävmaskin för att lasta på till flaket. Bruder har mängder med fina leksaksgrävmaskinr från märken som CAT - Caterpillar med mera.

Leksakscity har ett stort sortiment av leksaker från Bruder. Vi ger dig snabb leverans, bra priser och snabba leveranser.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 1000 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 266 artiklar
Visar 1 - 48 av 266 artiklar