• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksbilar

Leksaksbilar till barn av alla dess sorter finner ni hos Leksakscity

Här på Leksakscity finner ni leksaksbilar från Bruder, Kids Globe, Siku, Teama och från det världskända varumärket Barbie som startade redan 1959. Bruders leksaksbilar innehåller anläggningsfordon och Dodge Ram med olika tillbehör som figur, vattenskoter eller motorcykel. Detta...

Leksaksbilar till barn av alla dess sorter finner ni hos Leksakscity

Här på Leksakscity finner ni leksaksbilar från Bruder, Kids Globe, Siku, Teama och från det världskända varumärket Barbie som startade redan 1959. Bruders leksaksbilar innehåller anläggningsfordon och Dodge Ram med olika tillbehör som figur, vattenskoter eller motorcykel. Detta 100 åriga gedigna varumärke i stöttålig plast i skala 1:16 ger barnen en stor upplevelse. 

Volvo sticker ut från varumärket Kids Globe inom leksaksfordon eller vad sägs om Volvo med husvagn, Volvo med tankstation eller en bärgare med Volvo baktill. Några av de populäraste leksaksbilarna är Kids Globe leksaksbil Volvo V70 och husvagn och med bärgningsbilen med en silvrig Volvo V70. Bilarna är gjorda i stål och husvagnen i stöttålig plast, för bästa hållbarhet. Nu är det bara att ge sig ut på en rolig campingtur, perfekt till sommaren. Med bärgningsbilen kan man på ett enkelt sätt bärga bilar som det blivit fel på osv.

Siku som varumärke behöver vi knappt prata om, det är sååå himla känt för sin kvalitet! Tillverkade av stål och fina detaljer i slagtålig plast. Klicka in och kolla på dessa leksaksfordon som håller i generation för generation, för både barn och vuxna. Ryck ut med polisbilen från Teama och jaga tjuvar. Sen kommer vi in Barbies värld, eller vad sägs om Barbie tillsammans med sin Fiat 500 eller varför inte lyxa till det genom att köpa hennes glamorösa cabriolet FRP57?

Köp leksaksbilarna på Leksakscity.se, bra priser, snabba leveranser och härlig support!

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 1350 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 50 artiklar
Visar 1 - 48 av 50 artiklar