• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barbiedockor

Fordon till Barbie

Hur kul är det inte att kunna köra omkring med sin favoritbarbiedocka i hennes alldeles nya fina bil? Här har vi massor av fina fordon till Barbiedockor, i vissa set ingår till och med en fin docka. Vi har till och med en riktigt häftig radiostyrd rosa Cabriolet från varumärket Nikko som passar till Barbiedockor.

Barbie djur...

Fordon till Barbie

Hur kul är det inte att kunna köra omkring med sin favoritbarbiedocka i hennes alldeles nya fina bil? Här har vi massor av fina fordon till Barbiedockor, i vissa set ingår till och med en fin docka. Vi har till och med en riktigt häftig radiostyrd rosa Cabriolet från varumärket Nikko som passar till Barbiedockor.

Barbie djur

Barbie tycker så mycket om sin fina häst och att rida! Här har vi två set där det ingår en Barbiedocka och en vacker vit häst. Självklart ingår även en ridhjälm i både seten, säkerhet är viktigt, och lite andra roliga tillbehör. Den ena hästen kan till och med interagera med Barbie, den kan bland annat gnägga och gå själv! Vi har även ett fint set med en prinsessa, enhörning och vagn från fantasilandet Dreamtopia och en extra enhörning med vackert tryck som säljs för sig. De är ju bara så vackra.

Barbiedockor

Vad gäller just själva dockorna från Barbie har vi ett stort sortiment med alla möjliga dockor från Barbie. Självklart har vi både Barbiedockor och Kendockor. Vi har Barbies med olika utseenden och kroppstyper, prinsessor, feer och sjöjungfrur från det magiska fantasilandet Dreamtopia, Barbies med extra kläder och dockor med massor av roliga tillbehör. 

Dockhus och dockskåp till Barbie

Att Barbie vill ha någonstans att bo är ju en självklarhet, hon behöver också ett eget ställe där hon kan vila upp sig efter en dag full av skoj. Här kan man lägga henne ner att sova efter att man har lekt färdigt för dagen. Vi erbjuder dockhus till Barbie i olika modeller, stilar och storlekar. Alla husen är färdigmöblerade på olika sätt med fina sängar och detaljer som gör det så roligt för Barbie att flytta in. Nu kan hon bjuda hem vänner, laga mat och sova i sin egen mjuka säng samtidigt som du sover i din.

Kläder till Barbie

Något av det roligaste med Barbiedockorna är ju faktiskt att barnen kan ta av och på deras kläder och därför styla dockorna så som de själv vill att de ska se ut. Vi erbjuder ett brett sortiment med kläder, skor och accessoarer till Barbiedockor. På så sätt kan din Barbie få den stil som passar just henne. Barbie har ett stort intresse av kläder och mode. Hon tycker verkligen om att fylla garderoben med nya coola outfits.

Möbler till Barbie

Självklart är det roligt att kunna köpa till möbler och tillbehör till sitt Barbie-dockhus eller helt enkelt endast för att det gör leken så mycket roligare. Här kan du köpa allt från set med både Barbiedockor och möbler som olika kök och badrumsset till enbart möbelset så som grillset, strandset och matsalsmöbler. När det medföljer en ny fin Barbiedocka är det ju lite extra roligt. Du kan dessutom köpa små roliga tillbehörsset med detaljer som instrument, sushi, bakredskap, städredskap och smink. Det är ju de små detaljerna som gör allt mer levande.

Tillbehör till Barbie

Här finns massor av tillbehör till Barbie. Allt från kökstillbehör, musikinstrument, spatillbehör och mycket annat. Kanske vill din Barbie utöka familjen med en söt liten hundvalp eller kattunge. Här finns även söta Barbiebebisar med saker till den nyfödda babyn så som filt och nappflaska. Tillbehören gör att leken blir mer varierad och det blir lättare för Barnen att genomföra alla lekdrömmar. med möbler, heminredning och tillbehör till Barbie kan du även inreda Barbies hus, ditt Barbiedockskåp, så att det blir superfint så att barnen trivs.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 3750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 167 artiklar
Visar 1 - 48 av 167 artiklar