• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Jamara

Radiostyrd leksaksbil från Jamara

Oj oj oj, säger vi bara, kolla in Jamaras radiostyrda bilar, så himla fräcka! Jamara har ett enormt sortiment med radiostyrda leksaksbilar, allt från sportbilar, terrängbilar, klassiska bilar med mera. Köp din radiostyrda bil på Lekakscity, så får du hög kvalitet och en bil som håller i längden. Det finns både s...

Radiostyrd leksaksbil från Jamara

Oj oj oj, säger vi bara, kolla in Jamaras radiostyrda bilar, så himla fräcka! Jamara har ett enormt sortiment med radiostyrda leksaksbilar, allt från sportbilar, terrängbilar, klassiska bilar med mera. Köp din radiostyrda bil på Lekakscity, så får du hög kvalitet och en bil som håller i längden. Det finns både sportbilar, vanliga personbilar och bilar som är konstruerade att köras i tuff terräng. RC bilar i flertalet storlekar och skalor som tex. 1:43, 1:24, 1:14, 1:12 osv, bilar för olika behov. Om man ska nämna några populära bilar så är det terrängbilen Cubic Desert Buggy i skala 1:14, Rupter Buggy i skala 1:14 och en tredje grym RC terrängbil är Beachbuggy Derago i skala 1:14. Tittar man på sportbilar så har de även där ett stort och brett sortiment, tex. McLaren P1, Lamborghini, Ford Mustang, Ferrari, Mercedes och många fler. Sedan har de även flertalet robotbilar, RC bilar som kan förvandlas till en robot, hur skoj som helst. De har även mer vanliga personbils märken som VW Volkswagen, Audi, BMW etc.

2,4 Ghz, 27 Mhz och 40 Mhz styrning
Många av deras radiostyrda bilar styrs via 2,4 Ghz, vilket gör att flera bilar kan köras samtidigt. Extra kul om man är flera personer som vill köra och raca på samma gång. De RC bilarna som styrs med 27 Mhz och 40 Mhz kan man inte köra flera bilar samtidigt, för då stör signalerna varandra.

Det är bara att kolla runt i sortimentet och skulle du ha några frågor så är det bara att höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig på bästa sätt. Ha det nu så kul med din radiostyrda bil och kör försiktigt :)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

175 kr - 3400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 150 artiklar
Visar 1 - 48 av 150 artiklar