• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Musikinstrument

Musikinstrument i trä till barn från Tooky Toy

Leksaksinstrument i trä är väldigt kul för barnen, de får något att göra och sång och musik är ju alltid roligt och bra. Vårt populäraste instrument är Xylofonen i trä, där barnen kan dra eller slå med en pinne för att få fram olika klang och kling ljud. Sedan har vi även olika typer av musiklådor s...

Musikinstrument i trä till barn från Tooky Toy

Leksaksinstrument i trä är väldigt kul för barnen, de får något att göra och sång och musik är ju alltid roligt och bra. Vårt populäraste instrument är Xylofonen i trä, där barnen kan dra eller slå med en pinne för att få fram olika klang och kling ljud. Sedan har vi även olika typer av musiklådor som innehåller flera instrument och där barnen kan spela på olika typer av sätt. Ofta handlar det om att slå, dra på instrumenten, något som aktiverar barnen. Därför är alla träinstrument väldigt tåliga för att tåla barnens lekar. Spela, lek och ha roligt hela dagen lång.

Leksaksgitarer, leksakspaino och leksaksmaracas

Tooky Toy erbjuder även leksaksgitarer, leksakspiano och andra träleksaksinstrument. Vi har musikinstrument i trä från märket Tooky Toy för de är av hög kvalitet och till väldigt bra priser.  Spela och få fram ljud övar på barnens musikaliska sinne och de har även nytta av det längre fram i livet. Motoriken tränas också upp, då man kan lära sig att pricka på rätt saker och använda leksakerna på rätt sätt för att få fram önskat ljud. Tooky Toy erbjuder även andra typer av fina träleksaker till barn i olika åldrar. En träleksak har i alla tider varit väldigt populära till barnen och går ofta i arv. Bara att börja spela och sjunga, jihooo  så kul!

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

75 kr - 500 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 29 av 29 artiklar
Visar 1 - 29 av 29 artiklar