• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Musikinstrument

Leksaksinstrument i trä är väldigt kul för barnen, de får något att göra och sång och musik är ju alltid roligt och bra. Vårt populäraste instrument är Xylofonen i trä, där barnen kan dra eller slå med en pinne för att få fram olika klang och kling ljud. Sedan har vi även olika typer av musiklådor som innehåller flera instrument och där barnen k...

Leksaksinstrument i trä är väldigt kul för barnen, de får något att göra och sång och musik är ju alltid roligt och bra. Vårt populäraste instrument är Xylofonen i trä, där barnen kan dra eller slå med en pinne för att få fram olika klang och kling ljud. Sedan har vi även olika typer av musiklådor som innehåller flera instrument och där barnen kan spela på olika typer av sätt. Ofta handlar det om att slå, dra på instrumenten, något som aktiverar barnen. Därför är alla träinstrument väldigt tåliga för att tåla barnens lekar. Spela, lek och ha roligt hela dagen lång.

Jabadabado träinstrument att spela på

Massor med olika instrument från Jabadabado som barnen kan spela med. De kan testa på och se hur de låter, spela en trudelutt och leka att de är sin favoritartist. Med dessa fantastiska musikinstrument i trä kan barnen ha så roligt. Testa på olika instrument och uttrycka sig genom musikens härliga toner.

Leksaksinstrument från Kids Concept

Härliga musikinstrument som barnen kan leka med. De är tillverkade av trä för att vara tåliga och hållbara. Barnen kan sitta och plinka på sitt rum eller kanske till och med sätta upp en show för familjen så att de kan få lyssna på den härliga musiken som barnen spelar. De kan även sjunga till och ha superkul under uppvisningen. Det är något speciellt med levande musik och speciellt när barnen får testa på att skapa egna toner.

Musikinstrument i trä till barn från Tooky Toy

Tooky Toy erbjuder leksaksgitarer, leksakspiano och andra träleksaksinstrument. Vi har musikinstrument i trä från märket Tooky Toy för de är av hög kvalitet och till väldigt bra priser.  Spela och få fram ljud övar på barnens musikaliska sinne och de har även nytta av det längre fram i livet. Motoriken tränas också upp, då man kan lära sig att pricka på rätt saker och använda leksakerna på rätt sätt för att få fram önskat ljud. Tooky Toy erbjuder även andra typer av fina träleksaker till barn i olika åldrar. En träleksak har i alla tider varit väldigt populära till barnen och går ofta i arv. Bara att börja spela och sjunga, jihooo  så kul!

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 475 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 31 av 31 artiklar
Visar 1 - 31 av 31 artiklar