• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dekoration Lundby

Dekorationer, väggset och stickers till Lundby Creative dockskåp

Till just dockskåpet Lundby Creative finns lite speciella funktioner, man kan bland annat ta ut och vända på dockskåpets väggar! På övervåningen kan de endast tas bort och man kan på så sätt leka i dockhuset från två olika håll, men till undervåningen kan man dessutom vända på vägg...

Dekorationer, väggset och stickers till Lundby Creative dockskåp

Till just dockskåpet Lundby Creative finns lite speciella funktioner, man kan bland annat ta ut och vända på dockskåpets väggar! På övervåningen kan de endast tas bort och man kan på så sätt leka i dockhuset från två olika håll, men till undervåningen kan man dessutom vända på väggarna och få andra tapeter och bakgrunder. Så himla roligt att kunna byta och göra om i dockskåpet ibland. Därför erbjuder vi även ytterligare tillbehörsset med ännu fler väggar till dockskåpet så att du kan byta till ännu fler nya roliga bakgrunder. Dessa har dessutom roliga teman, ett set passar bra till party, kanske är det födelsedagskalas på gång? Med ett annat set kan du öppna egna affärer och en liten veterinärmottagning. Vårt sista set får du måla i helt själv, vilka färger ska det vara på väggarna egentligen? 

En annan rolig grej med Lundby Creative är att man kan sätta upp stickers i dockhuset. Dessa passar endast till Lundby Creative på grund av dess blanka väggytskikt. Dessa stickers kan man sedan sätta upp och flytta runt på hur mycket man vill! Vi erbjuder ark med stickers som bland annat föreställer vackra blommor och olika gardiner, dörrar, dekorationer och tavlor. Dessa stickers förgyller verkligen barnens lek och gör dockhuset unikt.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 150 kr

Rekommenderad ålder (från)

4 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar