• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Figurer My Little Pony

My little pony figurer MLP leksaker på Leksakscity.se

My Little Pony figurer kan du köpa på Leksakscity. Vi erbjuder ett brett sortiment av figurer och leksaker från My little pony. Här finner du alla de omtyckta figurerna som du säkert minns från My little pony filmer och serier. Varje karaktär finns i flera olika utföranden, klicka in för att...

My little pony figurer MLP leksaker på Leksakscity.se

My Little Pony figurer kan du köpa på Leksakscity. Vi erbjuder ett brett sortiment av figurer och leksaker från My little pony. Här finner du alla de omtyckta figurerna som du säkert minns från My little pony filmer och serier. Varje karaktär finns i flera olika utföranden, klicka in för att se vad som finns av varje karaktär. Varje karaktär är unik och har sin egen personlighet. Här finns exempelvis Fluttershy, Princess Cadance, Rarity, Twilight Sparkle och många fler. Med dessa fina figurer kan du leka många härliga lekar. Återskapa scener från din favoritfilm eller hitta på nya spännande äventyr med de fina ponnysarna. I serien Vänskap är magisk finns sex huvudkaraktärer som är Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pia, Rainbow Dash och Rarity. Varje karaktär har var sitt husdjur, exempelvis är draken Spike Twilight Sparkles husdjur. Det medverkar också många andra härliga ponys i serien, som vi också har i vårt sortiment. Serien Friedship is magic är riktigt populär bland barnen och den består av ca 180 avsnitt. I serien vill ponnysarna sprida vidare sitt viktiga budskap, nämligen vänskap. Twilight Sparkle kommer då med den briljanta idén att öppna en vänskapsskola, School of friendship. Där kan de lära ut allt de kan om vänskapens magi. Det finns också flera roliga filmer från My little pony.

Det finns i huvudsak tre olika slags ponnys. Pegasusponnyer, enhörningsponnyer och jordponnyer. Enhörningarna kan utöva magi och använda sig av trollformler. De har ett enhörningshorn i pannan. Pegasus har vingar och kan flyga högt över molnen. Jordponny är fysiskt starka och har en stark koppling till jorden. De är mycket skickliga på att få blommor och grödor att växa samt att ta hand om djur. Det finns också ponnys som är Alicorn, dessa är en blandning av Pegasus och enhörning. De kan alltså både utöva magi och flyga.

My little pony retrofigurer

My little pony firar 25 års jubileum och för att fira detta har en nylansering av de klassiska My little pony-figurerna släppts. Dessa figurer har samma design och färgspektrum som 1980-talets ponnysar. Dessa nytillverkade retrofigurer i 80-talsstil ger verkligen en härlig känsla av den perfekta blandningen mellan retro och nutid. Riktig nostalgi!

Appeljack My Little Pony figurer

Figuren Applejack från My little pony är en av huvudkaraktärerna i serien Friedship is magic. Som hörs på namnet så tycker hon verkligen om äpplen och hon jobbar på en äppelodling. Hon är en jordponny och det innebär att hon är mycket skicklig på att sköta om växter och att bruka mark. Äppeljacks viktigaste egenskap är att hon är årlig i alla situationer. Figuren finns i flera fina utföranden så att du kan välja din favorit.

Fluttershy My little pony

Fluttershy är en pegasusponny som är lugn och blyg. En riktigt söt ponny med gul kropp och rosa man. Hon är mycket vänlig och omtänksam samt gör allt för sina goda vänner.

Pinkie Pie ponnyfigurer

Pinkie Pie är en jordponny som är bagare. Hon bakar så goda kakor, muffins och annat gott som hon gärna bjuder sina vänner på. Vi erbjuder ett brett sortiment av Pinkie Pie-figurer med spännande funktioner så som snurrkjol, lång man som kan stylas samt en figur som kan simma fram genom vatten. Här finns härliga tillbehör bland annat inom bakning.

Princess Cadance leksaksponnys

Prinsessan Cadence är en vacker häst som är en prinsessa. Hon är en Alicorn som kan flyga och använda magi. Denna ponny är rosalila och har en vacker tiara på huvudet för att visa sin kunglighet. Princess Cadance är en av karaktärerna i serien My little pony Friendhip is magic. Hennes fullständiga namn är Princess Mi Amore Cadenza. Hon är vänlig, omtänksam, hjälpsam och hon är en ledare. Hon är även äventyrlig och eftersom hon är en Alicorn kan hon både flyga och utöva magi. Exempel på magi hon kan utföra är att få två ponnys att bli kära i varandra. Hon kan även bilda kraftfält som skyddar ponnys från faror. Hon är mamma till ponnyn Flurry Heart och hennes man heter Shining Armor. Hon är vän med Twilight Sparkle sedan länge och numera är de även svägerskor.

Princess Celestia leksaksponny

En bedårande ponny som är prinsessa och Alicorn. Hon är verkligen mäktig eftersom det är hon som ser till att solen går upp över staden. Hon har magiska krafter och är känd från filmen Friendship is magic.

Rainbow Dash leksakshästar

Den härliga Rainbow Dash blir man så glad av att se då hennes färger lyser upp tillvaron. Hon är en blå ponny med en färgsprakande man i regnbågens alla färger. Hon kan flyga supersnabbt och tycker om att tävla i flygning. Hon kan flyga högt, högt upp i himlen och där kan hon till och med styra vädret. Verkligen en häftig ponny.

Rarity ponnys My Little Pony

Rarity kan allt om mode och hon är en sömmerska som skapar helt otroligt vackra kläder. Hon är noggrann och brinner för sitt skapande arbete. En vit ponny med lila man. En av hennes finaste egenskaper är att hon är mycket generös.

Superstjärnan Songbird Serenade My little pony

Detta är en riktigt häftig ponny. Den är nämligen inspirerad av artisten Sia! Songbird Serenade är en känd artist i serien Vänskap är magisk och hennes röst spelas av artisten själv. Sia sjunger den omtyckta låten Rainbow som spelas i filmen och hon har också varit med och designat ponnyns utseende. Songbird Serenade är en My little pony-karaktär som är med i filmen My little pony the movie från 2017. I filmen är hon den mest kända sångerskan och artisten i Equestria där ponnysarna bor och hon uppträder på Friendship Festival. Den välkända artisten Sia spelar rollen som Songbird Serenade i filmen och det är hon som har gjort soundtracket till filmen. Låten heter Rainbow. Ponnyns utseende är inspirerat av artisten Sia själv, som har en lång lugg som täcker ögonen och en stor del av ansiktet. Halva luggen är blond och andra halvan är svart. Ponnyn har ett diadem med en stor rosa rosett, vilket även är något som Sia ofta klär sig i. Artisten Sia hade också en inverkan på valet av cutiemark. Det blev ett vitt moln med girlanger som hänger ned. På girlangerna finns vackra hjärtan i regnbågens färger. Ponnyn är en Pegasus och har därmed vingar som hon kan flyga med.

Vi erbjuder Songbird Serenade ponny, och Songbird Serenade ponny med snurrande kjol. Det kan bli ett extra häftigt uppträdande på scenen när hon startar sin snurrkjol som en extraeffekt.

Twilight Sparkle figurer

Twilight Sparkle är en av de mest omtyckta och mest kända karaktärerna från My little pony. Hennes uppdrag är att sprida vänskapens budskap vidare och det gör hon så bra i skolan som hon byggt upp, nämligen School of friendship. Denna byggnad finns också i vårt sortiment. Twilight Sparkle vill alltid hålla sig uppdaterad med ny kunskap och tycker om att läsa böcker.

Fler ponnyfigurer

Här finns fler av de omtyckta karaktärerna från My little pony. På så sätt kan du samla på hela ponnyfamiljer och vänner till ponnysarna. Här finns exempelvis Flurry Heart som är barn till Princess Cadance. Här finner du även Soarin som är Rainbow Dash man. Samla på dina favoriter från My little pony.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 60 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 60 artiklar