• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Fordon My Little Pony

Fordon My little pony

Med tillbehör blir det ännu roligare att leka med sina ponnys. Nu kan de åka på äventyr eller ta en riktigt god fika tillsammans. Här finns flera fordon till My Little pony figurerna. Det finns ett tåg där ponnyn Twilight Sparkle ingår. Med detta tåg kan hon åka runt i staden Equestria och upptäcka allt som staden har att ...

Fordon My little pony

Med tillbehör blir det ännu roligare att leka med sina ponnys. Nu kan de åka på äventyr eller ta en riktigt god fika tillsammans. Här finns flera fordon till My Little pony figurerna. Det finns ett tåg där ponnyn Twilight Sparkle ingår. Med detta tåg kan hon åka runt i staden Equestria och upptäcka allt som staden har att erbjuda. Hon kan såklart även ta med sig sina ponnyvänner. Det finns ett lok, en passagerarvagn samt en bagagevagn. Det ingår även ett helt gäng med tillbehör som kan vara till god nytta under resan, exempelvis kamera, handbagage, lokförarkeps och självklart en resväska så att de kan åka på långa äventyr och sova över.

Ett annat fordon från My Little pony är Collection Welcoe Wagon Set. Detta är en välkomstvagn som finns med i TV-serien My Little pony Vänskap är magisk. Det är en riktigt festlig vagn som är utsmyckad med färgglada flaggor och en leksakskanon. Det medföljer också goda glassar och fika som åsnan kan bjuda på från vagnen.

Vilken tur att det finns ett härligt glasstånd där Twilight Sparkle bjuder på smarriga glassar. Kiosken är perfekt att ställa upp i staden Equestria när det vankas festival eller något annat skoj som händer. Så kan alla fika tillsammans och ha det mysigt :-)

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 250 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 artikel
Till toppen av sidan
Visar 1 artikel