• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Tooky Toy

Leksakskök av trä från Tooky Toy

Tooky Toy's ledord är kvalitet och därför har de valt att tillverka sina leksaker i trä eftersom det är så hållbart och har en gedigen känsla. Tooky Toy har superhärliga leksakskök som har en lekfull design och färgsättning, de är designade för att tilltala barnen. Visst blir man inspirerad till att laga ihop någ...

Leksakskök av trä från Tooky Toy

Tooky Toy's ledord är kvalitet och därför har de valt att tillverka sina leksaker i trä eftersom det är så hållbart och har en gedigen känsla. Tooky Toy har superhärliga leksakskök som har en lekfull design och färgsättning, de är designade för att tilltala barnen. Visst blir man inspirerad till att laga ihop någon god leksaksmat när man ser dessa härliga kök? För den trångbodde passar Leksaksspisen Elin perfekt. Detta är ett minikök som an placeras på ett bord eller på golvet. När barnen lekt färdigt kan det enkelt stoppas undan till nästa lektillfälle. Mycket praktiskt tycker vi på Leksakscity.

Det finns även flera större lekkök, bland annat det underbara rosa leksaksköket Cornelia. Ett jättefint lekkök med spis, ugn och hyllor till förvaring av kökstillbehör. Detta är en riktig storsäljare som är populär bland barnen. Liknande kök finns även i färgerna vitt och naturligt trä, samt ett kök som är rött, vitt och med blåvitrutig vägg.

Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 4 av 4 artiklar