• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Skrållan

Dockvagnar Skrållan för barnens dockor

Dessa fina vagnar från det välkända och populära varumärket Skrållan är otroligt roliga för barnen att leka med, de förgyller verkligen dockleken. Vi har både mindre och större modeller av dockvagnar, beroende på vad man föredrar. De mindre modellerna, sulkys, finns i två olika färger och mönster. Den ena ...

Dockvagnar Skrållan för barnens dockor

Dessa fina vagnar från det välkända och populära varumärket Skrållan är otroligt roliga för barnen att leka med, de förgyller verkligen dockleken. Vi har både mindre och större modeller av dockvagnar, beroende på vad man föredrar. De mindre modellerna, sulkys, finns i två olika färger och mönster. Den ena är ljuslila med ett sött mönster av blommor på. Den andra är i en beige-ljusrosa nyans med gulligt mönster på. Båda två dockvagnarna har ett fint säkerhetsbälte för att inte dockan ska råka ramla ut under promenaden. Det är bara att spänna fast dockan så sitter den säkert.

På de större modellerna kan själva underlaget justeras så att man kan välja själv om dockan ska sitta upp eller ligga ner, beroende på om dockan är trött och vill sova eller om den vill se sig omkring och utforska världen under promenaden. Det finns två större vagnar som matchar de två mindre i färg och mönster, den tredje är grå och rosa med rutig sufflett. Alla tre har smidiga korgar under vagnen för förvaring av exempelvis blöjor, extra kläder, nappar och nappflaskor eller något annat som kan tänkas behövas under promenaden och utflykten.

Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 650 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 3 av 3 artiklar