• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dolls Dream

Dockvagnar från Dolls Dream

Från detta fina varumärke har vi massor av olika modeller av dockvagnar i olika nyanser av rosa och lila och med fina mönster. Vi har både små och större modeller på vagnar beroende på vad man själv föredrar, de kan så klart också vara bra att vid olika tillfällen. De mindre vagnarna, sulkys, som barnet sitter upp i, ...

Dockvagnar från Dolls Dream

Från detta fina varumärke har vi massor av olika modeller av dockvagnar i olika nyanser av rosa och lila och med fina mönster. Vi har både små och större modeller på vagnar beroende på vad man själv föredrar, de kan så klart också vara bra att vid olika tillfällen. De mindre vagnarna, sulkys, som barnet sitter upp i, har praktiska säkerhetsbälten så inte dockan ska råka ramla ut. Det är bara att spänna fast dockan så den sitter säkert innan man kan gå ut på promenad med denna smidiga och lätta dockvagn som kommer fram överallt. De finns i härliga nyanser av rosa med mönster av teddybjörnar eller olika stora prickar.

De större vagnarna har upp- och nerfällbara suffletter som ska ge skugga åt dockan och skydda den från solen. Flera av vagnarna har reglerbara handtag för att barnet ska kunna använda dockvagnen under många år, även om barnet växer så det knakar. Dessutom ingår en smidig förvaringsväska till vissa av vagnarna som man kan vira runt handtaget och ha med sig ut på promenaden eller den mysiga picknicken. Där i kan man då lägga ner blöjor, extra kläder om det är kallt, nappflaskor och nappar eller något annat som kan behövas under utflykten. Korgarna under dockvagnarna erbjuder även dem extra plats för smidig förvaring av exempelvis kläder till dockan.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 450 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 4 av 4 artiklar