• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksakstraktorer

Leksakstraktor från Bruder, Siku, Kids Globe och andra märken till barn

Leksakstraktor till barn från Bruder, Kids Globe, Siku, Teama och Ideal Farm. Leksakscity har det mesta inom leksakstraktorer, redskap och vagnar. Vi erbjuder de kändaste varumärkena som har hög kvalitet och många fina funktioner. Barnen gillar verkligen att leka med leksak...

Leksakstraktor från Bruder, Siku, Kids Globe och andra märken till barn

Leksakstraktor till barn från Bruder, Kids Globe, Siku, Teama och Ideal Farm. Leksakscity har det mesta inom leksakstraktorer, redskap och vagnar. Vi erbjuder de kändaste varumärkena som har hög kvalitet och många fina funktioner. Barnen gillar verkligen att leka med leksakstraktorer för det helt enkelt är superskoj! Att sedan lära sig om hur en traktor fungerar och hur en bonde producerar mat är ju också bra och utbildar barnen samtidgt som de leker. Här nedan hittar du leksakstraktorer och anda lantbruksleksaker till barn. Se även alla våra fina bondgårdar, häststall och maskinhallar, klicka här.

Bruder leksakstraktor

Bruder är ett varumärke från Tyskland och deras leksaker är av absolut högsta kvalitet. Lekakstraktorerna är väldigt populära traktorer till barnen. De kan bygga stora leksakssamlingar och samla alla dessa fina leksakstraktorer. Bruder är tillverkade i stöttålig plast. Det finns mängder med leksakstillbehör som tex redskap, vagnar, byggnader, dubbelmontage däck och mycket mer. En del leksakstraktorer har fönster och en del är utan fönster. På många traktorer kan man också öppna och stänga motorhuven. En annan rolig sak är att man kan höja och sänka draget baktill på traktorerna då man ska koppla av och på redskap, vagnar med mera. Bruder tillverkar leksakstraktorer av välkända varumärken som John Deere, Massey Fergusson, Fendt, Case, Steyr, New Holland, Claas, Lamborghini med flera.

Siku leksakstraktor

Siku i Tyskland och deras traktorer är tillverkade i stål. Detta gör att de håller superhög kvalitet och tål barnens lekar. Leksakscity erbjuder alla leksakstraktorer som finns i Sikus sortiment. Dessutom har vi extremt bra priser. Till dessa fina leksaker kan man koppla massa roliga redskap, vagnar och skopor med mera. Leksakstraktorerna är väldigt detaljrika och liknar de riktiga traktorerna, allt för att det ska bli ännu roligare att leka. Siku tillverkar traktorer från kända märken som John Deere, Massey Fergusson, Fendt, Case, Steyr, New Holland och andra märken. På de flesta leksakstraktorer, särskilt i skala 1:32 kan man lyfta av hytten. Kul om man vill sätta i en förare som finns att köpa till. Man kan också styra traktorn med ratten om hytten är av. Siku leksakstraktorer och hela Sikus sortiment av leksaker är helt enkelt fantastiska leksaker som barnen gillar att leka med.

Kids Globe leksakstraktor

Kids Globe traktorerna har en rolig funktion, där man kan trycka på en knapp på motorhuven så låter det som om traktorn startar. Deras leksakstraktorer är väldigt roliga att leka med och kommer i flera färger. De har dessutom ett väldigt bra pris. Kids Globe leksakstraktorer passar så klart utmärkt till bondgårdar och hästgårdar som Kids Globe också tillverkar. Vissa traktorer har släp som tex. tippsläp och gödseltunna. Traktorerna är tillverkade i stål.

Teama och Ideal Farm leksakstraktorer

Teama och Ideal Farm är lite billigare leksakstraktorer och är väldigt fina och roliga att leka med. De är tillverkade i stöttålig plast. Vissa traktorer har frontlastare och skopa. En del traktorer har även rundbalssläp, skogsvagn, gödseltunna, potatisupptagare med mera. Roliga leksaker till lekrummet och till andra bondgårdsleksaker.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 1600 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 304 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 304 artiklar