• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Byggklossar

Byggklossar och byggleksaker av trä till barn

Byggleksaker i trä är alltid lika roligt att leka med och barnen kan bygga och leka på massa roliga sätt. De kan bygga torn, hus eller ett helt slott där leksaksfigurer kan bo. Endast fantasin sätter gränser för vad barnen kan bygga. Med träklossar blir leken rolig och barnen kan testa sig fram med k...

Byggklossar och byggleksaker av trä till barn

Byggleksaker i trä är alltid lika roligt att leka med och barnen kan bygga och leka på massa roliga sätt. De kan bygga torn, hus eller ett helt slott där leksaksfigurer kan bo. Endast fantasin sätter gränser för vad barnen kan bygga. Med träklossar blir leken rolig och barnen kan testa sig fram med klossarna i olika storlekar. Genom att experimentera och ställa klossarna i olika ordning, placera klossarna på olika håll och så vidare kan barnen få erfarenhet av hur en konstruktion blir som starkast. De kan uppleva att tornet blir stadigt om de placerar stora byggklossar nederst och mindre ovanpå. Det blir stadigast om byggklossarna placeras med sin största sida nedåt och det blir mindre stadigt om kortsidan placeras nedåt och när klossarna står på höjden. Att sätta byggklossarna omlott är en bra strategi för att få ett stadigt hus. Allt detta och mycket mer kan barnen utforska när de leker konstruktionslekar och bygglekar med dessa fina träleksaker. Här finns både byggklossar, kaplastavar och även andra byggleksaker så som klosslastbil, tåg med byggklossar med mera.

Byggleksaker och byggklossar från Jabadabado

Massvis med byggklossar med olika geometriska former så som kvadrat rektangel, triangel, cirkel med mera. Klossarna finns i flera storlekar så att barnen kan bygga torn, sortera klossarna eller bygga andra roliga saker. Barnen kan bygga byggnader så som slott, hus, torn med mera. Här finns även massa andra roliga byggleksaker från härliga Jabadabado.

Juéco klossar i trä

Byggleksaker och byggklossar från varumärket Juéco. Fina och roliga leksaker för barnen att stapla, bygga med och leka med. Juéco tillverkar massor av träleksaker för barn. Leksakscity erbjuder många av dessa underbara träleksaker och här finner du just byggleksaker.

Kids Concept träklossar och byggleksaker

Superfina byggleksaker från Kids Concept. Byggklossar, lekklossar, byggstavar, stapelleksaker med mera som barnen kan bygga med och leka med. Att bygga med byggleksaker och klossar utvecklar motoriken och barnens kreativitet.

Byggleksaker, kaplastavar med mera från Tooky Toy

Tooky Toy erbjuder många olika leksakspaket med byggleksaker, klossar, kaplastavar med mera. Det finns både färgglada och naturfärgare träklossar. De är lika populära båda två och det är bara fantasin som sätter gränserna om vad man kan bygga. Bygg tex. en liten stad, torn, bilgarage, slott, tunnlar, hus eller något annat skojigt. Kaplastavar är en rikitg klassiker i barnens lekrum och även kul för vuxna som vill bygga och koppla av lite från vardagen. Vissa paket har även ett pussel som lekplatta, så barnen kan pussla ihop bottenplattan innan de börjar bygga och leka med byggklossarna. Det blir ju så klart extra kul! Det finns även olika teman tex. riddarborg, prinsessslott med mera. Byggklossar i trä från Tooky Toy är alltid en uppskattad leksak för alla barn som man kan leka med året runt.

Kapplastavar är också en väldigt populär träleksak. Med kapplastavar kan man bygga och forma mängder med olika konstruktioner. Bygg ett hus, eller varför inte ett torn eller en bro. Hur kul som helst för barnen och även vuxna kan ju vara med och leka. Sedan har vi så klart träbyggklossar i alla dess former och utseende. Här kan man bygga slott, pyramider eller varför inte en hel stad i trä. Jättekul att man kan kombinera i stort sett oändligt med olika typer av byggnadssätt.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 500 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 41 av 41 artiklar
Visar 1 - 41 av 41 artiklar