• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Byggklossar

Byggklossar och byggleksaker av trä till barn

Byggleksaker i trä är alltid lika roligt att leka med, man kan bygga och leka på massa roliga sätt. Tooky Toy erbjuder många olika lekakspaket med byggleksaker, klossar, kaplastavar med mera. Det finns både färgglada och naturfärgare träklossar. De är lika populära båda två och det är bara fantasin s...

Byggklossar och byggleksaker av trä till barn

Byggleksaker i trä är alltid lika roligt att leka med, man kan bygga och leka på massa roliga sätt. Tooky Toy erbjuder många olika lekakspaket med byggleksaker, klossar, kaplastavar med mera. Det finns både färgglada och naturfärgare träklossar. De är lika populära båda två och det är bara fantasin som sätter gränserna om vad man kan bygga. Bygg tex. en liten stad, torn, bilgarage, slott, tunnlar, hus eller något annat skojigt. Kaplastavar är en rikitg klassiker i barnens lekrum och även kul för vuxna som vill bygga och koppla av lite från vardagen. Vissa paket har även ett pussel som lekplatta, så barnen kan pussla ihop bottenplattan innan de börjar bygga och leka med byggklossarna. Det blir ju så klart extra kul! Det finns även olika teman tex. riddarborg, prinsessslott med mera. Byggklossar i trä från Tooky Toy är alltid en uppskattad leksak för alla barn som man kan leka med året runt.

Kaplastavar i trä

Kapplastavar är också en väldigt populär träleksak. Med kapplastavar kan man bygga och forma mängder med olika konstruktioner. Bygg ett hus, eller varför inte ett torn eller en bro. Hur kul som helst för barnen och även vuxna kan ju vara med och leka. Sedan har vi så klart träbyggklossar i alla dess former och utseende. Här kan man bygga slott, pyramider eller varför inte en hel stad i trä. Jättekul att man kan kombinera i stort sett oändligt med olika typer av byggnadssätt.

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

150 kr - 500 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 31 av 31 artiklar
Visar 1 - 31 av 31 artiklar