• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Aktivitetsleksaker

Aktivitetsleksaker i trä för barn

Tooky Toy har fantastiska aktivitetsleksaker där barnen kan aktivera sig antigen genom att röra på sig med tex. en gåvagn eller sitta ner och greja med en kulbana, klossar med mera. En Aktivitetsleksak i form av en gåvagnen med med xylofon som man kan spela på är extra populär, den har även roliga kugghjul, kulr...

Aktivitetsleksaker i trä för barn

Tooky Toy har fantastiska aktivitetsleksaker där barnen kan aktivera sig antigen genom att röra på sig med tex. en gåvagn eller sitta ner och greja med en kulbana, klossar med mera. En Aktivitetsleksak i form av en gåvagnen med med xylofon som man kan spela på är extra populär, den har även roliga kugghjul, kulramar och andra roliga saker man kan leka med. Plocklåda, som också kallas för sorteringslåda, den är ju en klassiker som alltid går hem hos barnen. Här får man lägga olika symboler och figurer i rätt håll för att få ner dem i plocklådan, barnen kan underhålla sig själva i timmar med detta :-). Stapelleksak i trä är ju så klart också jätteskoj att leka med. Stapla och bygg olika former med byggklossarna. Den stora aktivitetslådan i trä har massa skojiga funktioner. En stor kulbana med rörliga kulor och figurer man kan flytta på stålstängerna. Man kan även dra och flytta olika träsymbolerna på sidan och öppna och stänga små söta träluckor på sidan. Dragleksakerna i form av en giraff, krokodil och pingvin med mera, är alltid kul för barnen att dra efter sig. De har hjul och rullar lätt och har en väldigt fin design. Fiskespelet, där man kan fiska olika havsdjur som fisk, krabba med mera är ju så himla skojigt. Man håller i ett litet metspö med en magnet på ett snöre, sedan ska man försöka fiska upp små djuren och sedan kan man ju leka att man lägger tillbaka dem i havet igen. Kulbana där man kan flytta kulor och andra träföremål på en stålstång, är en väldigt bra leksak för barnen. De lär sig att hålla kontrollen och styra med sina händer. Aktivitetsleksaker i trä från Tooky Toy är superbra som tex. födelsedagspresent, julklapp med mera.

Jabadabado aktivitetsleksaker i trä

Aktivitetsleksaker från Jabadabado är så fina och mysiga. De passar såklart utmärkt för barnens lek men även som inredningsdetalj i barnrummet. Att leka med aktivitetsleksaker är så roligt och stimulerande för barnen. De kan använda alla sina sinnen och utforska med hjälp av dem.

Aktivitetsleksaker i trä från Kids Concept

Härliga, roliga och kvalitativa aktivitetsleksaker i trä från varumärket Kids Concept. Klassiska aktivitetsleksaker för de yngre barnen, de superpopulära tipi-tälten och mycket mer. Leksakerna har en fin design med härliga färger.

Tooky Toy, sorteringslåda, plocklåda, stapelleksak och dragleksaker

För att barnen ska få öva på motoriken finns det även plocklådor och sorteringslådor där barnen ska passa in rätt träform i rätt hål, det kan de sitta med i stort sett hur länge som helst och plocka fram och tillbaka. Oj, just det ja, sedan har vi även dragleksaker som barnen kan dra efter sig. Alltid kul att springa runt och se något hänga med efteråt. Vi har dragleksaker i form av en krokodil, pingviner med mera. En stapelleksak är ju alltid kul med, att stapla träringar i rätt ordning så det blir fina former och figurer. Leksakscity erbjuder även den klassiska skallran i trä med en kula i som låter då man ruskar på den. Tooky Toy träleksaker har något för alla åldrar och dessa leksaker i trä kommer gå i arv i generationer tack vare dess kvalitet och dess användbarhet.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 900 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 55 artiklar
Visar 1 - 48 av 55 artiklar