• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Siku bondgård

Bondgård och skogsgård från Siku

Bondgårdsleksakerna från Sikt gör att leksaksbonden både kan vara skogsbonde och mjölkbonde. Det finns ett set med byggnad och sex medföljande kor som kan bo i lantbyggnaden. Där finns det foderhäckar som korna kan äta ur. Det medföljer också stängsel så att djuren kan gå ut och beta. Att ha kreatur är mycket pra...

Bondgård och skogsgård från Siku

Bondgårdsleksakerna från Sikt gör att leksaksbonden både kan vara skogsbonde och mjölkbonde. Det finns ett set med byggnad och sex medföljande kor som kan bo i lantbyggnaden. Där finns det foderhäckar som korna kan äta ur. Det medföljer också stängsel så att djuren kan gå ut och beta. Att ha kreatur är mycket praktiskt även som skogsbonde då dessa betar och håller undan växtlighet så som oönskade småbuskar med mera. En häftig sak som också medföljer i paketet Sikt stall och bondgård 5603 är en fyrhjuling. Det är perfekt att ha när man behöver åka till skogen eftersom den har så bra framkomlighet och kan köra i tuffare terräng.

Från Siku finns också skogsset med skog och granskog samt ett av seten har en skogsväg. Traktorer, skördare, skotare och mycket mer finns att beställa som tillbehör från flera kända varumärken.

Dessa lantbruksleksaker och skogsbruksleksaker kan med fördel kombineras för att bygga upp en stor skogsgård. Sedan kan barnen leka att de fäller träd, rensar i skogen och kör fram virket på en stor traktorvagn med mera.

Läs mer

Filter

Pris

100 kr - 600 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 6 av 6 artiklar