• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Rainbow Dash

Ponnyfiguren Rainbow Dash från My little pony

Rainbow Dash är en av huvudkaraktärerna i serien My little pony - Friendship is magic. Hon är en Pegasus, vilket innebär att hon har vingar och kan flyga. Hon flyger verkligen fort. Hon tävlar även i flygning och kämpar alltid för att vinna. Rainbow Dash bor i Ponyville och hennes uppgift är att hant...

Ponnyfiguren Rainbow Dash från My little pony

Rainbow Dash är en av huvudkaraktärerna i serien My little pony - Friendship is magic. Hon är en Pegasus, vilket innebär att hon har vingar och kan flyga. Hon flyger verkligen fort. Hon tävlar även i flygning och kämpar alltid för att vinna. Rainbow Dash bor i Ponyville och hennes uppgift är att hantera vädret. Hon håller vädret i schack och förhindrar oväder. Rainbow Dash's viktigaste egenskap är att hon är lojal och denna egenskap sätts på prov i serien. Hon är också lärare i skolan Friendship is magic som grundades av Twilight Sparkle.

Denna ponny är blå och har vacker regnbågsman. Hennes cutiemark är ett moln med en färgglad blixt. I serien My little pony har alla huvudkaraktärer varsitt husdjur. Rainbow Dash får en sköldpadda som heter Tank. Han är långt ifrån lika snabb som sin matte, men de är så goda vänner och är båda två lojala mot varandra. Rainbow Dash främsta egenskap är lojalitet och henens vänner kan alltid räkna med att hon ställer upp för dem.

Vi erbjuder ett flertal olika utföranden av Rainbow Dash exempelvis Shining Friends. När denna ponny möter andra karaktärer i samma serie lyser den i ett vackert blått sken för att illustrera att vänskap är magiskt. My little pony the movie Rainbow Dash Land and sea är ett set med ponny, snap-on kläder och coola accessoarer som är inspirerade av hennes vädertema med regnbåge, blixt och moln. Det medföljer även en sjöjungfrufena så att hon både kan flyga högt upp i luften och simma på havets djup. Ett annat exempel är My little pony Rainbow Dash Spin along chariot. Det är en kunglig vagn som ponnyn kan åka i och den kan åka framåt på riktigt! Välj bland de härliga figurerna av Rainbow Dash nedan :-)

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar