• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Twilight Sparkle

Twilight Sparkle ponnyfigur från My little pony

Twilight Sparkle är en av de mest populära ponnysarna från My little pony. Hon är huvudkaraktären i serien My little pony Vänskap är magisk. Hon är en enhörningsponny som har vingar och hon växte upp i staden Canderlot men bor nu i Equestria. Hon har studerat till prinsessa med Prinsessan Celestia ...

Twilight Sparkle ponnyfigur från My little pony

Twilight Sparkle är en av de mest populära ponnysarna från My little pony. Hon är huvudkaraktären i serien My little pony Vänskap är magisk. Hon är en enhörningsponny som har vingar och hon växte upp i staden Canderlot men bor nu i Equestria. Hon har studerat till prinsessa med Prinsessan Celestia som lärare. Hon har studerat under en lång tid och är verkligen en bokmal. Hon är klok, lärd, välutbildad, ärlig, harmonisk, har magiska krafter men är också ödmjuk och skryter inte gärna. Hon är ordningsam, tycker om att städa och organisera. Hon är en ponny i magins element.

När Twilight Sparkle flyttar till Equestria är hon mycket skeptisk till begreppet vänskap, men så lär hon känna de andra ponnysarna och då förändras allt. Hon förstår värdet av vänskap och ställer alltid upp för sina vänner. Hon får ett nytt uppdrag av sin lärare Princess Celestia, nämligen att studera vänskapens magi och regelbundet meddela sina upptäckter och insikter. Detta leder till att Twilight Sparkle senare startar skolan School of friendship där hon och andra lärare lär ut vänskapens magi, innebörd och betydelse.

Nedan finns en mängd olika Twilight Sparkle-figurer och med många av dem medföljer härliga tillbehör. Här finns bland annat My little pony Meet Twilight Sparkle. I detta set har hon en ståtlig tiara på huvudet och det medföljer ett teleskop och en bok, perfekt för att studera natthimlen och anteckna sina upptäckter. Twilight Sparkle vill gärna lära sig nya saker.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar