• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Princess Celestia

Princess Celestia figurer från My little pony

Princess Celestia är en Alicorn och kan därmed både flyga och utöva magi. Hon ser också till att solen går upp på himlen. Hennes namn är latin och betyder himmel. Hon har varit lärare till Twilight Sparkle. Celestia är vit med en härligt lockig man med slingor i färgerna blått, lila och rosa. Hennes ...

Princess Celestia figurer från My little pony

Princess Celestia är en Alicorn och kan därmed både flyga och utöva magi. Hon ser också till att solen går upp på himlen. Hennes namn är latin och betyder himmel. Hon har varit lärare till Twilight Sparkle. Celestia är vit med en härligt lockig man med slingor i färgerna blått, lila och rosa. Hennes cutie-mark är en vacker sol.

My little pony Deluxe Princess Cenestia Hasbro kan lysa vackert i tre olika färger. Det visar verkligen hur magisk hon är. Hon har ett vackert guldhalsband guldskor och en ståtlig prinsesskrona på huvudet. Vingarna är rosa. Här finns även My little pony Sparkle Unicorn Princess Celestia, denna modell har vackert glitter på vingar, på ögonlocken och är enhörningshornet. Det medföljer en kam så att du kan kamma den långa manen.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 2 av 2 artiklar