• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Applejack

Applejack My little pony figurer

Applejack är en klassisk My little pony figur som har funnits med redan sedan start på 1980-talet, men som såklart har utvecklats och moderniserats under tiden som gått. Denna ponny är en jordponny och är bland annat med i serien Vänskap är magisk. Som hörs på hennes namn så tycker hon mycket om äpplen och hon jo...

Applejack My little pony figurer

Applejack är en klassisk My little pony figur som har funnits med redan sedan start på 1980-talet, men som såklart har utvecklats och moderniserats under tiden som gått. Denna ponny är en jordponny och är bland annat med i serien Vänskap är magisk. Som hörs på hennes namn så tycker hon mycket om äpplen och hon jobbar till och med med äpplen. Hon jobbar på en äpplegård där även flera av hennes familjemedlemmar arbetar. Applejacks främsta egenskap är att hon är ärlig. Hon är känd för att vara ärlig, pålitlig, envis och att jobba hårt. Hon ljuger aldrig. Några egenskaper som kan bli till hennes svagheter är att hon ibland jobbar för hårt, har svårt med att be om hjälp från sina vänner och har ett hett temperament. Applejack har orange kropp, blond man och gröna ögon. Applejack bär nästan alltid hatt och har manen uppsatt. Hon är en så kallad pojkflicka och tycker inte om det som är typiskt flickigt. Hennes cutie-mark är tre röda äpplen.

Applejack finns i flera utföranden bland annat My little pony Applejack Fashion snap-on. I detta set medföljer kläder som hon verkligen trivs i nämligen ett blå/orange klädset och hatt. Det finns även ett set med Applejack och en en härlig korg med äpplen, My little pony Applejack Magical character. My little pony Princess Twilight Sparkle Appeljack Friends set, är ett set med Applejack och hennes kompis Twilight sparkle. Även den söta bebisdraken Spike medföljer samt en säng och flera andra fina tillbehör.

Vill du samla på My little pony-figurer så finns det flera set som innehåller massor av ponys. På så sätt kan du leka med det tillsammans och det blir en mer levande och varierad lek. Vi rekommenderar My little pony Meet the mane 6 ponies collection, för dig som vill ha alla sex huvudkaraktärerna från den populära serien Friendship is magic. Ett set som är ännu större är My little pony Ultimate Equestria Collection. Förutom de sex huvudkaraktärerna Pinkie Pia, Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Fluttershy Rarity och Applejack så medföljer också draken Spike samt tre stycken prinsessponnys. Princess Luna, Princess Cadence och Princess Celestia. Med detta paket har du tillgång till fler karaktärer och det blir det möjligt att leka fler scener och berättelser ur serien.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 8 av 8 artiklar