• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Fluttershy

Fluttershy My little pony figurer

Här är underbara Fluttershy som är en pegasusponny. Pegasus är enligt den grekiska mytologin en häst med vingar och som därmed kan flyga. Fluttershy är en av huvudkaraktärerna i serien My little pony Vänskap är magisk. Fluttershy's huvudegenskap är att hon är vänlig. Hon är också lugn, blyg och ofta ganska tyst....

Fluttershy My little pony figurer

Här är underbara Fluttershy som är en pegasusponny. Pegasus är enligt den grekiska mytologin en häst med vingar och som därmed kan flyga. Fluttershy är en av huvudkaraktärerna i serien My little pony Vänskap är magisk. Fluttershy's huvudegenskap är att hon är vänlig. Hon är också lugn, blyg och ofta ganska tyst. Men de som känner henne vet att hon är så snäll och är vänligheten själv. Hon vill helst inte vara i centrum. Till en början vågade hon knappt prata med de andra ponnysarna men när hon väl mötte drakbebisen Spike så fann hon en riktig vän i honom. De kan prata om allt och då är blygheten som bortblåst. Fluttershy är rädd för vuxna drakar men om de skulle ge sig på någon av hennes ponnyvänner så ställer hon alltid upp och försvarar ponnysarna. Hon är en riktig djurvän och sysslar med djurskötsel. Hon har gul kropp, rosa man och vackra blå ögon. Varje ponny har ett eget cutie-mark som är en unik symbol för varje ponny. Fluttershy har tre stycken rosa fjärilar.

Nedan finns flera varianter av Fluttershy. Med många av dem medföljer flera finfina tillbehör. Här kommer några exempel på vad som finns i sortimentet. Med My little pony Fluttershy fashion snap-on medföljer flera högtidliga kläder som enkelt trycks fast med snabb-on-funktion. My little pony Fluttershy & sea breezie är ett set där Fluttershyfigur, en liten söt ponnyfigur samt ett magiskt hjärta med en nyckel ingår. Fluttershy finns också som havsponny, My little pony Glitter & style seapony är en vacker havsponny med fina tillbehör. Denna modell av Fluttershy kan både flyga och simma med sin vackra sjöjungfrufena.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar