• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Övriga Ponys

Fler ponys från My little pony

I staden Equestria och i världen med My little ponys finns det många olika karaktärer och alla är inte huvudkaraktärer i serien Vänskap är magisk utan medverkar mer sporadiskt. Såklart erbjuder vi ett sortiment med även dessa mer unika ponys som kan göra din My little pony-samling bredare, mer unik och komplett. Fl...

Fler ponys från My little pony

I staden Equestria och i världen med My little ponys finns det många olika karaktärer och alla är inte huvudkaraktärer i serien Vänskap är magisk utan medverkar mer sporadiskt. Såklart erbjuder vi ett sortiment med även dessa mer unika ponys som kan göra din My little pony-samling bredare, mer unik och komplett. Flera av dem är också familjemedlemmar till huvudkaraktärerna. Nedan finns information om några av de unika karaktärerna.

My little pony my Baby Flurry Heart kallas även Princess Flurry Heart. Ett interaktivt gosedjur som reagerar på beröring. Interagera med henne genom att skaka på hennes skallra, lyssna till hennes ljud och se hur hon kommunicerar med sitt enhörningshorn. I serien friendship is magic är hon ett nyfött föl och är dotter till Princess Cadence och Shining Armor. Hon är en Alicorn, vilket innebär att hon har både horn som en enhörning och vingar som en Pegasus. Hon introduceras i säsong fem och sex av serien My lite pony Friendship is magic.

My little pony Friends all about Soarin. Soarin Canderlot är förälskad i ponnyn Rainbow Dash. De två gifter sig senare i serien och får ett barn tillsammans, sonen Gust. Han är en Pegasus och har vingar som han kan flyga med. Han är en omtyckt ponny som är vänlig och positiv. Har är en mycket skicklig flygare och är medlem i Wonderbolt, precis som Rainbow Dash.

My little pony sparkle unicorn Princess Luna. Princess Luna kallas även Nightmare Moon eller Selena. Hon är en Alicorn och hon har alltså både enhörningshorn och vingar som en Pegasus. Hon är Prinsessan Celestias lillasyster. Princess Luna är mörkblå med blå man och är verkligen en gnistrande ponny.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 13 av 13 artiklar